Aktywne Wpisy
Pol753 +407

źródło: temp_file2086024037413279221
Pobierz
seo000 +1301
Drogie Mirki i Mirabelki,
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie
robię wielkie 25kg rozdajo moich głośników Logitech Z-5500, mokry sen każdego dzieciaka słuchającego muzyki na komputerze w latach 2000. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Postanowiłem kiedyś spełnić to marzenie i mam je od nowości. Niestety ze względu na masę problemów od wielu lat nie były używane. Podłączyłem je wczoraj żeby sprawdzić czy nadal działają Link do nagrania
Przy okazji tego chciałbym Was prosić o pomoc w udostępnieniu zbiórki na leczenie

źródło: wykop-zeby
Pobierz
1. Palladium Warszawa sprzedał chyba za dużo biletów, bo ciężko było w ogóle wejść do zapełnionej tłumem sali, a jak już weszliście, to był ścisk, że ciężko było oddychać.
2. Czuć było na przemian "marihunałen" i inne zapachy, ale prawdopodobnie był to celowy zabieg (piosenka "Sadza")
3. Światła nad sceną napier**ły po oczach tak, że ja i ludzie wokół mnie zasłaniali oczy lub kierowali wzrok w dół. Światła były oczywiście spontaniczne, także ciężko było wykminić kiedy będą.
4. Ratownicy medyczni siedzieli z nosami w komórkach i nie ogarniali co się dzieje dookoła (a były powody do zainteresowania się)
5. Było trochę ludzi nawalonych, ale jedna dziewczyna tak się zrobiła, że wyglądała jakby ćwiczyła karate, a potem moja różowa spotkała ją w kiblu z NOWYM PIWEM i szminką, którą próbowała sobie celnąć w usta ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak, wiem, p--o mógł jej kupić ktoś inny, ale wyglądała jakby była sama i zastanawiałem się kto jej to p--o sprzedał.
6. Szatnia 5zł od rzeczy, tzn. razem z różową powiesiłem 2 kurtki na JEDNYM wieszaku i cyk - 10zł. OK, rozumiem, że to oni ustalają ceny, ale dlaczego mam płacić 10zł za 1 wieszak, podczas gdy 2 obce dla siebie osoby płacą tyle samo za dwa?
7. Na koniec koncertu taki ścisk na schodach, że gdyby wybuchł pożar, to zjaraliby się wszyscy. Dobra, to jest teatr i nie jest do końca przystosowany do takich imprez, ale może, wracając do punktu 1. nie trzeba było sprzedawać biletów do oporu?
Monika Brodka 9/10
Organizacja koncertu 2/10
#koncerty #koncert #warszawa #rock