Aktywne Wpisy

darkinvaider +3671
Witajcie - być może niektórzy pamiętają - #rozdajo które zorganizowałem (https://wykop.pl/wpis/69009349/witam-mam-tu-oto-takie-rozdajo-pierscionek-z-diame) i zapraszałem do głosowania na lokalizację paczkomatu . Stało się paczkomat dziś postawiony :)))))) więc z tej okazji w ramach wdzięczności - taki pierścionek będzie do oddania oczywiście przez #mirkolos . Pierścionek złoto 585 Centrlany Topaz oraz dwa diamenty:) rozmiar na życzenie. Zielonki niestety odpadają.. wystarczy zaplusowac . #sebsjewellery #rozdajo #bizuteria #zloto #rzemioslo #zafriko #jubilerstwo #rozowepaski #niebieskiepaski. Losowanie -

elektryk91 +183
Rekordzista wrócił wczoraj na Ziemię. Frank Rubio spędzając na pokładzie Międzynarodowej Stacji Kosmicznej 371 dni stał się bohaterem najdłuższego w historii trwającego nieprzerwanie pobytu obywatela USA w kosmosie. Dłużej na orbicie przebywali jedynie dwaj przedstawiciele Rosji.
Rubio początkowo miał odbyć jedną standardową zmianę na ISS, czyli około pół roku. Jednak wskutek późniejszej awarii statku Sojuz MS-22, którym Amerykanin dotarł na stację, jego misja została wydłużona. Astronauta NASA wrócił na powierzchnię Sojuzem MS-23
Rubio początkowo miał odbyć jedną standardową zmianę na ISS, czyli około pół roku. Jednak wskutek późniejszej awarii statku Sojuz MS-22, którym Amerykanin dotarł na stację, jego misja została wydłużona. Astronauta NASA wrócił na powierzchnię Sojuzem MS-23

Przyjechałem godzinę wcześniej, ale i tak nikt na to nie zwraca uwagi, biorą chłopaków po kolei jak leci. Najpierw podchodzi się do biurka gdzie podaje się dane osobowe do dokumentacji, standard. Potem na badanie psychologiczne, czyli generyczna ankieta. Następnie najciekawsza i budząca najwięcej kontrowersji część czyli
BADANIE LEKARSKIE ( ͡º ͜ʖ͡º)
Po wejściu do sali trzeba się rozebrać do samych gaci za zasłoną, której równie dobrze mogłoby nie być, bo zaraz i tak jest się w jednym miejscu z kilkoma rozebranymi chłopakami. Typowe badanie, waga, ciśnienie, wzrok itp. Trzeba też pokazać stopy ( ͡º ͜ʖ͡º)
A teraz najlepsza część, nieszczęśnik zostaje zawołany za zasłonę gdzie trzeba ściągnąć gacie i pokazać starej babie przyrodzenie oraz odbyt (sprawdzanie hemoroidów). Ja szybko pokazałem jajca w stylu podobnym jak konon w filmiku "nima jajek" czyli szybkim ruchem opuściłem na dół i od razu w górę, sprawdzanie 4 liter całe szczęście mnie ominęło.
Czego nie można powiedzieć o jednym z nieszczęsników, który był tam równocześnie ze mną, był on grubawy i baba kazała mu WYPIĄC SIĘ I RĘKOMA ROZCHYLAĆ POŚLADY BO ONA MUSI ZOBACZYĆ CZY HEMOROIDÓW NIE MA, co zakomunikowała głośno w sposób werbalny, a w niedużym pomieszczeniu słyszeli to wszyscy, czyli lekarki, kilku chłopaków i paru pracowników urzędowych. Po wyjściu zza zasłony był wyraźnie zestresowany.
Po zakończeniu badania przechodzi się do stanowiska wojskowego centrum rekrutacji, gdzie próbują zachęcić ciebie do wstąpienia do wojska. Potem dają papiery i to wszystko.
Co myślicie o komisji wojskowej, podzielcie się przemyśleniami i osobistymi doświadczeniami.
#przegryw #dyskryminacjamezczyzn #polska #komisjawojskowa #wojsko #wojskopolskie
zdj. poglądowe z internetu