Aktywne Wpisy
Ksiega_dusz +21
Kobieta wymusza na mnie bym z nią chodził spać o 23:00, ale ja z kolei jako programista jestem przyzwyczajony siedzieć tak sobie do 00:30 w nocy. Mam pracę zdalną i wstaję sobie o 8:30. Wczoraj miałem akcje że musiałem się z nią położyć spać, gdy usnęła to wymknąłem się z pokoju xD No i siedzę sobie, a ta mi wlazła jak macocha do pokoju z ryjem czemu nie śpię. C-----o się z
Kopytnik_1 +44
#p0lka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #pytaniedoeksperta #kiciochpyta #tinder #s-x #blackpill #polska #bekazrozowychpaskow
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
Jak myślicie, czy bogaty Włoch spotyka się z nią, bo marzy mu się związek z tą dziewczyną, czy po prostu chce ją puknąć, a po czasie jak mu się znudzi, zamieni ją na inną, głupiutką dziewczynę z Europy Wschodniej?
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #narcyzm #narcyz #psychologia
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
chwalenie się furą, zegarkiem, osiągnięciami, umniejszanie innym, chwalenie się "podbojami", zawiść jeśli ktoś jest lepszy
@zbrodnia_i_kawa: widzimy i omijamy
opisujesz narcyza nieudacznika, a takich też omijamy
opisujesz narcyza nieudacznika, a takich też omijamy
No i jk ich rozpoznajesz
Staramy się im pomóc, ale gdy widzimy, że nic z tego nie wychodzi, a dalej narzekają bo ..., to odpuszczamy taką znajomość (facet nas nie "oczaruje"). I tu wchodzą kobiety, które chcą "naprawić" wrażliwego i skrzywdzonego faceta :)
Dlatego jeśli się nie ma radaru na wykrywanie felernych egzemplarzy, to się przyprowadza kandydata do ojca, żeby on go wyczuł.
@zbrodnia_i_kawa: powinno, ale teraz kobiety pytają się psiapsiółek, które mają siano zamiast mózgu, albo oglądają tiktoki z "prawdami" na temat związków
Duży odsetek dzieci poczętych poza małżeństwem, albo plaga rozwodów nie bierze się znikąd.
@siocham: ¯\(ツ)/¯
chcesz porady, idź do chłopa, ale później nie płacz, gdy powie coś przykrego
spory odsetek kobiet jest odklejonych i przez ostatnie 20 lat się znacząco zwiększa
@siocham: (╯︵╰,)
nie ważne kto,
https://www.youtube.com/@autentyczni23