Wpis z mikrobloga

Napisałam post o blokadzie mapy google przedstawiające zmiany na froncie. A wy zaczeliście od razu pieprzyć o onucach i rosyjskim IP.
Po roku wojny dalej nie odzyskaliście równowagi psychicznej i dajecie sobie wcisnąć każdy kit?
Mapa nie działa, bo nie działa. Na #!$%@? drążyc temat. To jest wolne, myślące zachodnie społeczeństwo.
Mniej wiemy? To dobrze. Zeleński na pewno wam powie prawdę XD Jak wam powie, że sa już na Krymie to będziecie łykać jak pelikany.
Nawet mi was nie żal.
Co do mnie - nie wierze ani w rosyjskie źródła, ani ukraińskie. Cały czas sprzedają te swoje propagandowe gówno.

#rosja #wojna #ukraina
  • 46
  • Odpowiedz
Co do mnie - nie wierze ani w rosyjskie źródła, ani ukraińskie. Cały czas sprzedają te swoje propagandowe gówno.

@Ana77: Coś podobnego. Państwa toczące wojnę toczą ją również w sferze informacyjnej. Myślisz, że kiedyś była wojna, która wyglądała inaczej?
JPRW - >Co do mnie - nie wierze ani w rosyjskie źródła, ani ukraińskie. Cały czas spr...

źródło: 8

Pobierz
  • Odpowiedz
@JPRW:

Coś podobnego. Państwa toczące wojnę toczą ją również w sferze informacyjnej. Myślisz, że kiedyś była wojna, która wyglądała inaczej?

To po co wsiadacie z mordami na ludzi którzy twierdzą, że doniesienia Ukrainy odnośnie wojny nie zawsze są prawdą?

I oczywiście podanie za przykład polskiego przykładu xd Schematycznie ciśniesz dzisiaj.
  • Odpowiedz
@Aquamen: nie można być neutralnym,musisz opowiadać sie za jedną stroną w przeciwnym razie jesteś zdrajcą,no chyba że wspierasz tą proponowaną strone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 14
To po co wsiadacie z mordami na ludzi którzy twierdzą, że doniesienia Ukrainy odnośnie wojny nie zawsze są prawdą?

@Aquamen: Pokaż mi jeden przykład, kiedy "wsiadłem z mordą na kogoś" i twierdziłem, że doniesienia Ukrainy zawsze są prawdą. A jak nie masz takiego przykładu, to #!$%@?.
  • Odpowiedz
@JPRW: tobie to wystarczy napisać, że ukraińscy żołnierze bujają się z flagami UPA po froncie i już dostajesz piany w pysku i zaczynasz pluć, że to ruska propaganda bo to zupełnie inna flaga a prawy sektor wcale ale to wcale nie nawiązuje tą flagą do UPA.

Co jest zwyczajnym kłamstwem i manipulacją.
  • Odpowiedz
@JPRW: pokazałem ci przykład typie, wysrałeś z siebie setki tak głupich propagandowych stwierdzeń. Dotyczy to sytuacji na froncie, jest to forma ocieplania wizerunku banderyzmu. Propaganda, nazwijmy to po imieniu.
  • Odpowiedz
@Aquamen: Ty jesteś debilem czy debilem?

Gdzie coś takiego napisałeś? Podpowiem ci: nigdzie. Więc jak już ustaliliśmy #!$%@? do budy. Szerokiej drogi.
  • Odpowiedz
@muskutanin: z rozumieniem polskiego to tak średnio widzę

@Ana77 ukrofile co chwilka wytykają i pokazują jak brzydzą się ruską propaganda ale tej ukraińskiej nie, oni nawet uważają że prawda nam jest niepotrzebna
  • Odpowiedz