Aktywne Wpisy
FuckYouTony +221
Tak pewnie też będzie wyglądał kontakt ludzi z inteligentną rasą w kosmosie.
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
Bonus w komentarzu, co działo się w necie tydzień po premierze "Czarnobyla".
LatajacyAntek +134
Czy naprawdę mężczyzna o białej karnacji musi wyginąć w Europie, a może nic się nie dzieje, a to zwykły zbieg okoliczności?
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
…zupełnie przypadkowo w polskim podręczniku upigmentowienie rozłożyło się podobnie na poszczególne płcie. Podkreślam, że to oczywiście zupełny przypadek. Kto myśli inaczej, ten foliarz, zwennik teorii spiskowych i ruska onuca!
#bruksela #polska #edukacja #dzieci #europa #ksiazki #polskiepato
Po roku wojny dalej nie odzyskaliście równowagi psychicznej i dajecie sobie wcisnąć każdy kit?
Mapa nie działa, bo nie działa. Na #!$%@? drążyc temat. To jest wolne, myślące zachodnie społeczeństwo.
Mniej wiemy? To dobrze. Zeleński na pewno wam powie prawdę XD Jak wam powie, że sa już na Krymie to będziecie łykać jak pelikany.
Nawet mi was nie żal.
Co do mnie - nie wierze ani w rosyjskie źródła, ani ukraińskie. Cały czas sprzedają te swoje propagandowe gówno.
#rosja #wojna #ukraina
z fartem
Komentarz usunięty przez moderatora
@Ana77: Coś podobnego. Państwa toczące wojnę toczą ją również w sferze informacyjnej. Myślisz, że kiedyś była wojna, która wyglądała inaczej?
To po co wsiadacie z mordami na ludzi którzy twierdzą, że doniesienia Ukrainy odnośnie wojny nie zawsze są prawdą?
I oczywiście podanie za przykład polskiego przykładu xd Schematycznie ciśniesz dzisiaj.
@Aquamen: Pokaż mi jeden przykład, kiedy "wsiadłem z mordą na kogoś" i twierdziłem, że doniesienia Ukrainy zawsze są prawdą. A jak nie masz takiego przykładu, to #!$%@?.
Cieszę się że mogłem pomóc.
Co jest zwyczajnym kłamstwem i manipulacją.
Gdzie coś takiego napisałeś? Podpowiem ci: nigdzie. Więc jak już ustaliliśmy #!$%@? do budy. Szerokiej drogi.
@Ana77 ukrofile co chwilka wytykają i pokazują jak brzydzą się ruską propaganda ale tej ukraińskiej nie, oni nawet uważają że prawda nam jest niepotrzebna
A o jaką mapę chodzi? Jest jakaś oficjalna mapa wojenna od Googla?
https://wykop.pl/wpis/71144349/czemu-zablokowali-mape-google-bo-ukraince-dostaja-
Jak nie widziałeś, u was na pikabu to dopiero bańka jest. ( ͡º ͜ʖ͡º)