Aktywne Wpisy
dantealghieri +11
wfyokyga +235
Okazało się, że dam radę przejść parę metrów bez kul. Coś się naprawiło, nie potrafię tego wytłumaczyć xD Oczywiście kuleje, inaczej nie da rady. No ale teraz mogę sobie coś przynieść, bo ręce wolne. W sumie zajebiste to było uczucie, taka wolność, duma i coś jeszcze, nie wiem. Nie będę odpowiadać na żadne pytania, piszę bo chciałem się pochwalić moim sukcesem hehexd Szkoda że w głowie dalej burdel, widocznie nie można mieć
#mieszkanie
Mirki, mam okazję kupić 2-3 niezabudowane działki ok. 500m2 każda w odległości ok. 40min od miasta 300k mieszkańców, z przeznaczeniem na cele rekreacyjne. Są one położone w malutkich wioskach, otoczone terenami rolniczymi. Atrakcje turystyczne są w innych lokalizacjach, tutaj można co najwyżej sobie pojeździć rowerem, pospacerować, i uciec od zgiełku miasta. Od momentu nabycia mógłbym je uzbroić w przyłącza elektroenergetyczne.
Myślę, aby powystawiać je za 10k sztuka? Atrakcyjniejsze lub bliższe lokalizacje, na terenach ROD kosztują przeważnie 20k+. Ofertę raczej kierowałbym pod potrzeby klientów którzy mieszkają w bloku, nie mają dużych dochodów, ale chcieliby mieć swój azyl lub miejsce gdzie mogą cała rodzinką wypoczywać. Wtedy klient na swój koszt ma możliwość zagospodarowania terenu w co chce.
Jak uważacie , rekreacja jest w cenie ? Warto bawić się w wypoczynkowego flipera? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ps. Na 2 z nich jest uchwalony mpzp, na 3 w studium uwarunkowań przeznaczenie rekreacyjne
@bdg-bro: ?
Co do meritum, to mnie by się nie chciało jechać na taką działkę jako zamiennik ROD, ale na ROD też nieszczególnie, więc nie umiem się odnieść.
Edit: A ostatnio akurat biję się z myślami, czy warto kupić w okolicach Warszawy
Tak jak napisałem w pierwszym wpisie, dalszych komentarzach, sprzedaż na cele rekreacyjne. Kto co sobie postawi to jego sprawa, domek holenderski, namiot, kontener, domek całoroczny....
@herbatananoc: no właśnie tutaj mam dylemat, jak sobie ludzie kalkulują opłacalność wydatków na wypoczynek i rekreację. Jak w Twoim przykładzie 100k za działkę w jednym miejscu
@Dusk_Forest77: na tej działce ze studium od razu wystąpiłbym o wz na domek rekreacyjny. A jak nie da rady to są właśnie wszelkie kontenery,