Wpis z mikrobloga

Domyślałem się ze napływ nowych twarzy na tag będzie mógł wiązać się z obniżeniem poziomu dyskusji. Poziomu który cechował ten tag i pozwalał merytorycznie dyskutować o uniwersum. Oddzielało to ten tag od zalewu patostreamu i było dla mnie czymś innym. Można by to może nazwać hejt inteligentny, na poziomie.
Niestety, zalew kont z patotagow, w szczególności ze szkolnej, sprawił że ta piękna, wręcz rodzinna atmosfera poszła się #!$%@?.
Pomijam niewiedzę, choć to że nawet nie chce się nowym przeczytać streszczenia uniwersum to również świadczy o poziomie.
Nie mówie już nawet o poziomie językowym, debilnych nawiązaniach do majora czy konona ale o metodach które są jak dla mnie już przesada.
Oczywiście zaraz dostanę kontrę ze się zesrałem, że to wolny portal i jka mi się nie podoba to mogę #!$%@?ć.
To tylko pokaże jak na psy zszedł ten tag.
#raportzpanstwasrodka #popaswpieprz
Pobierz Stan_Przedzawalowy - Domyślałem się ze napływ nowych twarzy na tag będzie mógł wiązać...
źródło: temp_file.png2382191625643182829
  • 6
@Stan_Przedzawalowy wiesz czemu jest naplyw ludzi na tag? bo inne patotagi upadają, a ludzie są spragnieni patologii. To, że bohaterowie z Kambodży nie ćpają rozpuchu nie czyni Cię lepszym od tych co oglądają szkolną, ty też oglądasz zulernie, która nie dba o dzieci i udaje biznesmena, z tym, że szczur chociaż podatki płaci.