Wpis z mikrobloga

@Shewie: czytam to i mi smutno: http://www.reddit.com/r/Bitcoin/comments/1x9gue/my_protest_at_mtgox_offices_5_to_7th_february/

na szczęście nie jeden mtgox na swiecie, mamy juz kilka roznych giełd. to nie kwiecień. I myślę sobie, że niekoniecznie oni coś zawalili, przecież zarabiają na goxie kupę kasy. Wygląda na to, że banksterka zaczyna walczyć z btc na całego i robią jakies dochodzenie w goxie ( to moze byc prawdziwa przyczyna ).
  • Odpowiedz
@Shewie: nie handluję tam, ale nie wierzę we fraud na goxie. powtórzę - to maszynka do robienia kasy i nie psuje się jej celowo. Gox podnosił się już (nawet bitomata splacił) z gorszych tarapatów. nie wiem o co biega, ale wątpię by to był fraud. podejrzewam gruby najazd kontroli i pewnie mają disclosure agreement zeby nie mowic o co chodzi naprawdę. ten biznes powstał dlatego bo uwierzył w btc ,
  • Odpowiedz
@mesjasz22: 100 000 wiszących btc w pendingu, inne 500 000 z problematycznymi wypłatami. Policz ile to pieniędzy.

Nie handlujesz i nie wierzysz, osoby z portfelami +1000btc już dziś próbują je sprzedać za 50% wartości (tak, da się robić przelewy między kontami w goxie nawet teraz). Myślisz, że ktoś rezygnowałby z takiej gotówki w ciemno?

Ich zyski wcale nie są takie duże w stosunku to kasy jaką teraz ukradną, mówimy o
  • Odpowiedz