Wpis z mikrobloga

@Xefirex: 95%przetargow jest z góry ustawiona. A zlecenia musisz zdobyć sam ciężką pracą. Nie otwieraj firmy do puki nie dostaniesz stałych zleceń na umowę o dzieło etc. Na lewo czy kolega np. wystawi fakturę za ciebie. Chyba że masz odłożone min te 100tys. Bo życie kosztuje, a prowadzenie firmy to też wydatek
  • Odpowiedz
@Xefirex najlepiej jest znać ludzi tego nie przeskoczysz. Dobrze jest być na początek podwykonawcą kogoś pewnego, mieć utrzymanie i budować sobie siatkę klientów, najlepszą reklamą jest polecenie przez kogoś. W życiu nie byłem na przetargu, a stronę internetową i fb wypieprzyłem po kilku miesiącach bo było w tym więcej trucia dupy niż zysków. Ale tu nie ma reguły. Zastanów się na spokojnie, czy w ogóle się do tego nadajesz, szukaj dofinansowań
  • Odpowiedz
  • 0
@Xefirex Najlepsza forma reklamy to polecenia. Jeżeli natomiast chcesz się reklamować na necie to Google ads, Facebook ads zależy od formy działalności.
  • Odpowiedz
do puki

@saviola7: Haha, sam się z siebie śmieje. Ale niestety mam z tym problem i się zdarza. Widzę największy błąd od czasu jak słońce napisałem: slonice.
  • Odpowiedz