@Sprus: żeby nawet na takim czymś robić pisowska politykę xD żenada @Chris_Karczynski Ty pracowałeś xD chyba na magazynie z samymi Polakami @peetee Byłem wielokrotnie @naganiaczherculesa To tak samo jak w każdym kraju xD no chyba, ze twoim zdaniem przeciętna p0lka wyglada jak modelka vs kukoldzie
Ty pracowałeś xD chyba na magazynie z samymi Polakami
@RudyZibi: wręcz przeciwnie. Jako inżynier. Żyję w Niemczech, chodzę do sklepów, po mieście, kiedyś jeździłem komunikacją i nadal uważam, że p0lki są ładniejsze w ogólnym rozrachunku.
@Little_Makak: @Eddy85 co wy w ogóle #!$%@? xDDDD Niemki w większości brzydkie, a ten co wyskoczył z Holenderkami to już w ogóle top beka. Nigdzie nie widziałem brzydszych i bardziej zaniedbanych bab niż tam. Nienawiść i sperma wam łeb zżera debile.
@alaerion: To jest żart, chociaż oparty na rzeczywistości. Przez 100 lat wmawiano p0lkom że są najpiękniejsze na świecie, przez 33 lata wmawiano im że p0lak to kupa. Przez co nasz kraj stał się główną destynacją seks turystyki zaraz obok Tajlandii. Więc takie memy są prospołeczne. @kidi1 Ta, język niemiecki jest straszny. @Chris_Karczynski @SPACE_MARINE Ja pierwszy raz w Niemczech byłem, na dwa lata przed przystąpieniem p0lski do UE i jeździłem tam co
@Eddy85: @Little_Makak Niektorzy biedni ludzie tez sobie rekompensuja biede faktem ze sa przystojni/ladni wywyzszajac sie nad tymi co sa bogaci ale akurat do tego brzydcy (swietnym przykladem sa programisci)
@Chris_Karczynski Ty pracowałeś xD chyba na magazynie z samymi Polakami
@peetee Byłem wielokrotnie
@naganiaczherculesa To tak samo jak w każdym kraju xD no chyba, ze twoim zdaniem przeciętna p0lka wyglada jak modelka vs kukoldzie
@RudyZibi: wręcz przeciwnie. Jako inżynier. Żyję w Niemczech, chodzę do sklepów, po mieście, kiedyś jeździłem komunikacją i nadal uważam, że p0lki są ładniejsze w ogólnym rozrachunku.
@Eddy85: Myślę że przejście czerwonej armii w 1944-1945 ma coś z tym wspólnego.
@Eddy85: Teraz to już tam wiele z nich ma inne pochodzenie. Pamiętam/widziałem zarówno ładne jak i brzydkie niemki.
Gardzę tobą pisowski gnojku
@RudyZibi: u kogo? xD
@kidi1 Ta, język niemiecki jest straszny.
@Chris_Karczynski @SPACE_MARINE
Ja pierwszy raz w Niemczech byłem, na dwa lata przed przystąpieniem p0lski do UE i jeździłem tam co
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora