Wpis z mikrobloga

@Little_Makak: Chyba w tym memie chodzi o to, że facet jednak o wiele wolniej się starzeje, a do trzydziestki jak o siebie dba i ma spoko geny może wyglądać jak 18 latek. Fakt, a mam 29 lvl jak patrzę na moje rówiesniczki to sypią się strasznie. Jestem na tyle uczciwy, że powiem, że nie należy patrzeć na wygląd, ale mając świadomość, że wyszedłem z przegrywu dopiero teraz otwierając swoje lata
  • Odpowiedz
  • 0
@szynszyla2018: Na wykopie xD serio.
Tylko też ciężko być adonisem z młodzieńczym wyglądem. Spójrz na tego aktora, on ma chyba z 30 lat, ale wygląda właśnie na 18 latka, ile kobiet chciało by się umawiać z kimś kto wygląda 5/10 lat młodziej od niej.
Dlatego często pisze się na wykopie że żadna s000ka nie chce skakać po kindybałach, bo ktoś jest obdarzony niskim wzrostem, dziecięcą twarzą, chudym nadgarstkiem, cofniętym podbródkiem.
  • Odpowiedz
@Little_Makak: To nie powinien być żaden szok szczególnie dla blackpill redpill i przegryw, kobieta 20 letnia to jest jej szczyt kobiecości największe szanse i czerpanie z życia garściami u faceta to dopiero wiek 30lat, oczywiście są wyjątki.
Wolniej i lepiej się starzejemy, szczególnie jeśli się fajnie odżywiamy, ćwiczymy, nie palimy, nie ćpamy i nie pijemy.
Faceci też znacznie później kończą rosnąć bo chyba ostatni rok gdzie jesteśmy w stanie coś
  • Odpowiedz