@bezbekpol: co masz na myśli „tylko taniec”? To jest tylko taniec, jak się siedzi w piwnicy to tak jest, jedyny taniec jaki znasz to widocznie szarpaniny z wesela xD
@bezbekpol: ja rozumiem, że tam jest taki "taniec" ale czułbym się źle jakby moja żona ocierała się o jakiegoś chłopa i to nie ważne czy o jakiegoś przystojnego Hiszpana czy o jakiegoś zwykłego chłopa. Fajnie by było jakby Lewandowski kopnął ją w dupę
@Mamaboss: tylko taniec xD. Was dziewczyny to już totalnie powaliło. Nie ma takiej możliwości, że moja kobieta ociera się dupą o innego faceta xD. Soczysty kop w dupę jej się należy o Lewusa.
jak się siedzi w piwnicy to tak jest, jedyny taniec jaki znasz to widocznie szarpaniny z wesela xD
@Mamaboss: przyhamuj z tymi swoimi pasywno-agresywnymi wysrywami witaminko. napisałem "tylko taniec", bo to jest argument ludzi, którzy nie widzą problemu. jest to cytat, a nie ironia.
@Mamaboss: no nie mam, ale jakbym miał to w życiu bym na to nie poszedł. Zwłaszcza jakbym był Lewandowskim, który na pstryknięcie palcem może mieć 50 następnych na jej miejsce.
@Niedobry: Dzisiaj gadałem z siostrą o lewandowskiej i by ann podobno ma rzeszę psychofanek broniących idolki na każdym kroku, więc i na wykopie się te pokemony ujawnily xd
@gejuszmapkt: Kurcze, nudzilem sie ostatnio i dzisiaj kislem z rozowa i synem z tego. Ale z ciekawosci jutro zapytam corke lvl 17 co tam jej "znajome" twierdza na ta sprawe.
Jak to możliwe, że nagle wsrod Polaków tak zmieniła się narracja w stosunku do islamu? Izrael, który trzyma za mordę i robi porządki z islamskimi ekstremistami największym wrogiem Polaków, którzy jeszcze 5 lat temu dumnie nosili bluzy i koszulki stop islamizacji Europy. Beka #izrael #iran
źródło: i72Qiop
PobierzCo czułbyś/czułabyś na miejscu Lewandowskiego?
@Mamaboss: przyhamuj z tymi swoimi pasywno-agresywnymi wysrywami witaminko. napisałem "tylko taniec", bo to jest argument ludzi, którzy nie widzą problemu. jest to cytat, a nie ironia.
Dzisiaj gadałem z siostrą o lewandowskiej i by ann podobno ma rzeszę psychofanek broniących idolki na każdym kroku, więc i na wykopie się te pokemony ujawnily xd