Aktywne Wpisy

theoretically +278
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

4gN4x +956
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Wykop.pl
Najz, rynek oderwany od fundamentów...
Teraz widać że nieruchami rządzi sentyment i psychologia a TYLKO w tych lepszych miejscach lokalizacja.
Kto miał kupić ten kupił w 20'-21'
Tak jak narkun powiedział FOMO wśród SPERKULANTOW. Sam widzi że najmniej w HISTORII ludzi kupuję na własne potrzeby.
Ciekawe czy strach tych którzy nie mają kwadratu wygra i chciwość fliperow, devkow I całej śmietanki spekulacyjnej która z nieruchomosci zrobiła sobie biznesik niczym dolce gabana weźmie górę XD!
Jeśli to teraz nie jest bombel to Nie wiem co nim jest
Do tego oczywiście prawo pozwalające łatwo wyrzucić niepłacących pasożytów by uwolnić puste betonowe złoto od tych, którzy boją się wynajmować, bo nie wiadomo kto się trafi.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Jeżeli bym prowadził otwarte relacje partnerskie na przykład, i w każdym mieszkaniu inną panienkę pukał, to Ty uważasz siebie za kogoś lepszego, bo Ty tylko jedno mieszkanie chcesz kupić? xD
Ty
Komentarz usunięty przez moderatora
Dodatkowo robiąc sobie biznes z mieszkaniówki olewa się potrzeby społeczeństwa (np. potrzebę dużych metraży) i zalewa miasta na co najmniej kilkadziesiąt lat kurnikami inwestycyjnymi, które nawet nie
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie mam potrzeby kolekcjonowania mieszkań, mam potrzebę posiadania czterech, bo taka ilość pozwala mi zrealizować moje potrzeby na satysfakcjonującym mnie poziomie, po raz drugi Ci to mówię, Ty tego nie rozumiesz, czy o co chodzi?
Czy uważasz, że jeżeli Tobie jedno wystarczy, i spełnia Twoje potrzeby, to każdemu innemu też
Mam wrażenie, że wiele osób myśli, że zmniejszenie opłacalności wynajmu będzie rozwiązaniem wszystkich problemów i nagle mieszkania staną się o połowę tańsze. Tylko nie jest to realne gry marża dewelopera wynosi 15-30%,
Pewnie tak nie będzie bo jest na to za duża inflacja, ale chciałbym to zobaczyć
Komentarz usunięty przez autora
Nawet średnio rozgarnięty człowiek potrafi ocenić, że potrzebą wyższego rzędu będzie posiadanie jakiegokolwiek mieszkania, a nie całej kolekcji dla realizacji fantazji seksualnych, ale ty jesteś osobą, która lubi się bawić w argumenty absurdalne, więc
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Tytanowy_Lucjan: No ale to Midele (czy może w szczególności fundusze) są w stanie schodzić z ceny bo dzięki skali robią wszystko taniej. Taniej wyszukują (bo ktoś
@Hissis: I tak samo może Cię być stać na zapłacenie równego dla każdego kto posiada trzecie mieszkanie podatku ~5% i 8% od czwartego. Nikt Ci niczego nie zabroni jeżeli będzie cię stać