Aktywne Wpisy
blessed_by_swiezonka +276
Przed chwila na wykopie wyświetliła mi sie reklama "dodoopy.pl". Wchodzę, a tam papier toaletowy z flaga Polski. Przeciez to jest karalne.
Moderacja czy na pewno chcecie zarabiać na reklamowaniu przestępstwa?
Art. 137. [Publiczne znieważenie znaku lub symbolu państwowego]
§ 1. Kto publicznie znieważa, niszczy, uszkadza lub usuwa godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny znak państwowy,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
#moderacjacontent
Moderacja czy na pewno chcecie zarabiać na reklamowaniu przestępstwa?
Art. 137. [Publiczne znieważenie znaku lub symbolu państwowego]
§ 1. Kto publicznie znieważa, niszczy, uszkadza lub usuwa godło, sztandar, chorągiew, banderę, flagę lub inny znak państwowy,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
#moderacjacontent
kodecss +113
#logikarozowychpaskow #typowyrozowypasek #zwiazki #zalesie
Właśnie różowa mi wysłala zdjęcie, jak moim seatem leonem wjechała w słupek na parkingu.
Nie muszę nikomu tłumaczyć jak będzie wyglądał scenariusz dzisiejszego dnia.
Baby są takie żałosne.
Dam znać jutro, czy oblodziła bez pytania, proszenia, itp.
Z własnej inicjatywa nagle pomyślała:
"ale mam ochotę zrobić ci loda jak oglądasz 3 odcinek 2 sezonu tego super serialu na netflixie"
To właśnie powie jej mózgu.
Właśnie różowa mi wysłala zdjęcie, jak moim seatem leonem wjechała w słupek na parkingu.
Nie muszę nikomu tłumaczyć jak będzie wyglądał scenariusz dzisiejszego dnia.
Baby są takie żałosne.
Dam znać jutro, czy oblodziła bez pytania, proszenia, itp.
Z własnej inicjatywa nagle pomyślała:
"ale mam ochotę zrobić ci loda jak oglądasz 3 odcinek 2 sezonu tego super serialu na netflixie"
To właśnie powie jej mózgu.
#ukraina #rosja #onuce
I zapytaj dlaczego na Białoruś, Gruzji lub do samej Rosji nie wyjedzie skoro tam lepiej niż gdzie jest imperializm usa.
Potem wytłumacz mu że skoro jedno imperium zła (USA) nie lubi innego imperium zła (Rosji) to nie znaczy że te drugie imperium zła jest dobre xD