Aktywne Wpisy
Lolenson1888 +461
Nowy, pachnący świeżością przystanek Reduta Wolska. Pierwszy dzień po otwarciu ogromne graffiti, szybko zamalowane przez utrzymaniowców, ale ślad pozostał.
Dziś rano po drugiej stronie to.
"Mordo to jest sztuka"
#warszawa #wola #bekazpodludzi
Dziś rano po drugiej stronie to.
"Mordo to jest sztuka"
#warszawa #wola #bekazpodludzi
neurotiCat +8
Zadziwia mnie to polskie uwielbienie dla Litwinów.
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-ktore-narody-lubia-polacy-na-czele-mieszkajacy-poza-europa,nId,7383439#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
#ukraina #europa #polska #sondaz
https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-ktore-narody-lubia-polacy-na-czele-mieszkajacy-poza-europa,nId,7383439#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome
#ukraina #europa #polska #sondaz
Polscy rolnicy wygrali tylko bitwę o przetrwanie, w czerwcu będą zmuszeni znowu walczyć z napływem niezdrowej konkurencji.
Ja wiem do jakiej bramki mam grać i kogo będę wspierał #muremzapolskimrolnikiem !
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Do polskich nie wątpię, można zauważyć po tobie, że na każdym kroku próbujesz podkopywać ich wiarygodność. Za to zachodnich koncernów produkujących na Ukrainie to bronicie zajadle bez zarzutów (tylko kasa kasa) które stawiacie Polakom.
Przypadek? Nie sądzę.
@Aquamen: No bo nic nie przekonuje mnie aby im ufać.
@Aquamen: Nie wiem czemu piszesz w liczbie mnogiej, ale ogólnie słowem nie wspomniałem o zachodnich koncernach.
Bo nie dopuszczasz do siebie innych wiadomości oprócz tych z bańki którą sobie stworzyłeś.
Udajesz, że nie wiesz. Przecież wszyscy już doskonale wiedzą, że jesteście jak sekta która ślepo zachłystnęła się tematem Ukrainy i jest gotowa zniszczyć własnych rodaków dla dobra interesu jakiś koncernów produkujących felerny towar na Ukrainie.
Baranka zrób może ci się polepszy.
Współczuję.
Wyjedź z kraju skoro jest dyktą. W czym problem?
@Aquamen: Przecież zboże miało być tylko w Polsce przejazdem. Nie było przeznaczone na rynek polski. Po prostu zdaje sobie sprawę kto oszukał Polaków. I niestety był to inny Polak.
Tak oczywiście Polacy zrobili to sami, powiedz mi lepiej co z afrykańczykami do których miało dotrzeć to zboże a nie dotarło. Mieli kontrakty z Polakami? Ich też oszukali źli Polacy Artemku?
@Aquamen: Czekam, póki jeszcze moja rodzina żyje. Potem to już tylko one way ticket. Niezależnie kto wygra wybory.
@Aquamen: Generalnie ciekawa sprawa. Wychodzi na to, że Ukraińcy zerwali umowy z afrykańczykami i postawili Polskę wyżej niż Afrykę. Być może chodziło jak zawsze o kasę. Kto dał więcej ten dostał towar.
@Aquamen: Przyznaję, że liczy się kasa i przyjaźń. Jeśli Polska postanowiła zapłacić więcej niż Afryka dostała zboże. Tym bardziej, że Ukraina ma dług u Polski. U Afryki nie.
@Aquamen: No to pora aby ukarać winnych, niezależnie od tego kto to będzie życzę im najwyższego wymiaru kary przewidzianego przez prawo. Najlepiej na poziomie Unijnym tak aby Polska i Ukraina nie mogła mataczyć.
Zgadzam się pora skończyć zasłaniać się pozornym dobrem afrykanczyków i cofnąć wszelkie zgody na "tranzyt".