Aktywne Wpisy
kopek +124
Nie pije alko 3 tyg
ForTravelSayYes +133
W związku z narzekającym tonem większości ludzi na suche 25-30 stopni odsyłam do klasyku (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
#pogoda ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@? ##!$%@?
no rzeczywiście ciężko było się ogarnąć
#przegryw #blackpill #rozwojosobistyznormikami
No ok… jak ci sie trafi dobra partnerka i jesteście idealnie dobrani to nawet i jest miło ale w większości przypadków związek i relacje z innymi ludźmi przysparzają jeszxze więcej problemów niż bycie samemu.
Prawda jest taka, ze z punktu widzenia prowadzenia sielskiego życia bycie według was przegrywem to tak na prawdę wygryw w uj.
Tylko
Nie mogę tego znaleźć, dajcie link
Całkowite odrzucenie przez płeć przeciwną to dla młodego chłopaka potwierdzenie tego że jest nieadekwatny, gorszy od rówieśników i generuje niskie poczucie własnej wartości. Tak jak ten szczur w wiadrze z wodą, który po 20 minutach się topi, bo nie ma nadziei na ratunek.
Wejście w jakikolwiek związek w wieku nastoletnim, nawet jeśli będzie on #!$%@? i z jakąś wariatką daje człowiekowi potwierdzenie, że jest w stanie stworzyć związek,
Patrze na to trochę z innej perspektywy ale twoj argument do mnie przemawia.
Chociaż jak sam wspomniałeś ważne są doświadczenia z młodości.
Ja z perspektywy czasu uważam, ze bycie singlem to #!$%@? wygryw.
Na pierwszej imprezie w liceum (jakies 2 miesiace po rozpoczęciu nauki) byla taka laska ktora mi się podobała. Akurat się zdarzylo, że wracalism rqzem z imprezy więc zapytalem sie ja w drodze czy by nie chciała wyjsc na jakies piwo czy kawe. Grzesznie mnie
@PfefferWerfer: Nie. Natomiast niskie poczucie własnej wartości, że jest się "nieadekwatny, gorszy od rówieśników" to wina ojca (lub jego braku). Młody chłopak ma mieć wbite kilofem w swój tępy w tym wieku jeszcze łeb przekonanie, że żadna dziura, choćby ze szczerego złota nie może być wyznacznikiem jego
@nanotecz: Dlaczego prezentujesz fałszywą alternatywę? Oba te zjawiska mogą koegzystować lub występować oddzielnie.
@nanotecz: No fajnie gdyby tak było, ale
@PfefferWerfer: Dlatego napisałem, że to