Aktywne Wpisy
AIicja +76
Przez te płatności odroczone typu PayPo i Allegro Pay zupełnie nieświadoma po roku dwóch użytkowania wpadłam w kilka tysięcy długu... Na szczęście obecnie mam już wszystko pod kontrolą jest git. Masakra bo nawet nie wiedziałam że to się dzieje. Już pospłacałam wszystko prawie, zostało mi może z 900zł za 2 miesiące do spłaty więc szczegół... Ale totalnie nie byłam świadoma jak to wpływa na płynność moich finansów. Poza tym nie wyraziłam tych
nightmeen +281
To miała być największa galeria handlowa na Podhalu. Powierzchnia handlowa tego parterowego sklepu miała sięgnąć 28 tys. m.kw. Na terenie centrum handlowego miał znajdować się supermarket spożywczy, hipermarket budowlany, galeria handlowa, punkty usługowe i gastronomiczne, parking na 560 samochodów oraz stacja benzynowa. Obiekt miał posiadać jedyny w regionie multipleks kinowy. Wielką atrakcją miał być także wyjątkowy, interaktywny plac zabaw dla dzieci i młodzieży o powierzchni ponad 1 tys. mkw.
W październiku 2017
W październiku 2017
https://ria.ru/20230413/katyn-1864942631.html
#rosja #ukraina #iiwojnaswiatowa #historia #neuropa
I kompletnie nie ma znaczenia, że ich obecny prezydent nie tylko przyznał, że odpowiedzialność za tę zbrodnię stoi po stronie ZSRR, ale także przekazał nam niezbędne dokumenty (z punktu widzenia ich logiki powinien być przez nich nazywany zdrajcą i za to odpowiedzieć, nieprawdaż?) Także propaganda dt. Katynia ma przede wszystkim działać na rosyjskie społeczeństwo.
Jeśli
Zachowaly się dokumenty z rozkazami wymordowania. Są tam podpisy stalina, mołotowa, Woroszyłowa i mikojana. Żaden nie chciał samodzielnie wziąć odpowiedzialności za to.
"Przynajmniej Rosja się przyznała" - ta, do wyzwalania i rozdawania cukierków.
@dom_perignon: Jeszcze konta nie miałes na wypoku, a już wrzucałem co Rosjanie pisza po forach:)
@dom_perignon: Sprawa jest ciekawsza. Kilka dni temu prorosyjski polski historyk napisał tekst w którym stwierdził, że to Polska
No ja wiem, ale moją intencją było napisanie do ogółu osób czytających mój komentarz.
Przyznam bez bicia, że nie wiem który ale obstawiam, że publikuje na "Myśl Polska".