Aktywne Wpisy
nocnica +3
Jakie są wasze ulubione książki, które czytaliście w wieku 10-13 lat. Szukam polecajek :)
#ksiazki #literatura #czytajzwykopem
#ksiazki #literatura #czytajzwykopem
thority +1791
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
a w rzeczywistości każdy człowiek zna na codzień nieatrakcyjnych facetów którzy wiodą normalne szczęśliwe życia, mają partnerki, żony, dzieci, mieszkania, domy, kariery, samochody.. wyjeżdżają na wakacje, cieszą się życiem..
jak to jest że większość takich osób jakoś sobie radzi w życiu, a tutaj na wykopie oczywiście wszyscy przegrani, oszukani, niesprawiedliwie potraktowani, bez szans i nadziei..
to jest jakiś fenomen na skalę światową
#przegryw
Bo to są oscy.
@JustTheDude oskarki to mają bogatych starych i dostają takie rzeczy za darmo. cała reszta (95% społeczeństwa) dochodzi do tego własnymi siłami
@Vedar: XDD urojoną chyba
według przegrywów szczęśliwym w życiu można być tylko gdy jest się wysokim i przystojnym z bogatymi starymi?
Ci twoi "nieatrakcyjni faceci" to w większości stare janusze, zgadza się? A jak nie stare janusze, to oskarki (albo jak się kiedyś mówiło - banany). Oni te rodziny mają bo wcześniej mieli kasę i teraz też mają.
@Vedar:
@Vedar: No to sam sobie odpowiedziałeś XD
Oni nie bedą mówić że it's over bo mają wszystko, chuopy nie mają nic i nie będą mieli bo genetyka za nich zdecydowała. Te przykłady które podajesz to słaby argument. Część wzięła sobie p0lki z
to w większości stare janusze które dorastały w czasie gdzie nie było tindera, masowego importu kolorowych, facet miał lepszą pozycję finansową a za coś takiego jak zdrady czy wolne związki można było zostać wyklętym z lokalnej katolickiej społeczności
Ja też mogę zarobić w cholerę siana, podróżowałem po całym świecie ale nadal będe przegrywał bo pewnych rzeczy nie przeskoczę, nie zarobię nigdy takich pieniędzy które pozwolą mi na zmiany reguł gry bo zabawa w inżynierię społeczną to nie są
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.