Wpis z mikrobloga

dziwne jest to że chłopy tutaj mówią że już over i nic ich dobrego nie czeka..

a w rzeczywistości każdy człowiek zna na codzień nieatrakcyjnych facetów którzy wiodą normalne szczęśliwe życia, mają partnerki, żony, dzieci, mieszkania, domy, kariery, samochody.. wyjeżdżają na wakacje, cieszą się życiem..

jak to jest że większość takich osób jakoś sobie radzi w życiu, a tutaj na wykopie oczywiście wszyscy przegrani, oszukani, niesprawiedliwie potraktowani, bez szans i nadziei..
to jest jakiś fenomen na skalę światową
#przegryw
  • 19
via Android
  • 0
Bo to są oscy.

@JustTheDude oskarki to mają bogatych starych i dostają takie rzeczy za darmo. cała reszta (95% społeczeństwa) dochodzi do tego własnymi siłami
via Android
  • 0
@kuroszczur

Prawdą jest, że posiadanie partnerki, dzieci, domu czy wyjazdy nie zawsze oznaczają szczęśliwe życie. Bardzo spłycasz problem, a przegrywy go wręcz trywializują sprowadzając do jednego

według przegrywów szczęśliwym w życiu można być tylko gdy jest się wysokim i przystojnym z bogatymi starymi?
@Vedar: Nie tak dawno temu takim bogatymi starymi było państwo, gdzie wykupowali domy za jajka, a na przejściu z gospodarki centralnie sterowanej cwaniactwo.

Ci twoi "nieatrakcyjni faceci" to w większości stare janusze, zgadza się? A jak nie stare janusze, to oskarki (albo jak się kiedyś mówiło - banany). Oni te rodziny mają bo wcześniej mieli kasę i teraz też mają.
a w rzeczywistości każdy człowiek zna na codzień nieatrakcyjnych facetów którzy wiodą normalne szczęśliwe życia, mają partnerki, żony, dzieci, mieszkania, domy, kariery, samochody.. wyjeżdżają na wakacje, cieszą się życiem..

@Vedar: No to sam sobie odpowiedziałeś XD

Oni nie bedą mówić że it's over bo mają wszystko, chuopy nie mają nic i nie będą mieli bo genetyka za nich zdecydowała. Te przykłady które podajesz to słaby argument. Część wzięła sobie p0lki z
@Vedar: Jeżeli jak to piszesz "sobie poradzili" chociaż nie wiemy co się za tym kryje to nie są odpadami genetycznymi. Ciągle brak przykładów tych przegrywów którzy sobie rzekomo wyszli z przegrywu.

Ja też mogę zarobić w cholerę siana, podróżowałem po całym świecie ale nadal będe przegrywał bo pewnych rzeczy nie przeskoczę, nie zarobię nigdy takich pieniędzy które pozwolą mi na zmiany reguł gry bo zabawa w inżynierię społeczną to nie są
via Android
  • 0
@PrzegrywWegetacjaTakaSytuacja trzeba po prostu zrozumieć że przegryw to tylko stan przejściowy.. czyli jesteś świadom swojego aktualnego #!$%@?, wiesz co dokładnie się ku temu przyczynia i wdrażasz plan naprawczy. dlatego właśnie wszędzie zauważamy odpady genetyczne które mają rodziny, kariery, dobre stanowiska, własne biznesy.. no nie mów że nigdy nie spotkałeś lub nie widziałeś w internecie osoby o której powiedziałeś "jak mu się do #!$%@? udało? z takim wzrostem/mordą/charakterem/ przeszłością" itd..
18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.