Wpis z mikrobloga

Rozwala mnie jak #odyn mowi ze nie moze zasypiac wczesniej bo 10 lat temu pracowal na nocki. Niech spedzi jeden dzien aktywnie a nie ze o 21 wypija 4 piwa i marudzi. Serio przestawienie sie z nocek nie zajmuje tyle czasu :)
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Zastanawia mnie kto tego idiote i na jakim stanowisku zatrudnial. Przeciez z tego co widzimy na filmikach on sie nie nadaje absolutnie do niczego. Przeroslo go nawet pakowanie paczek - do czego sam sie przyznal na jednym z filmikow. A umowmy sie - o mniej wymagajaca intelektualnie prace juz ciezko.
  • Odpowiedz
@Karakan2540: Pracował w Baterpolu, to firma która zajmuje się utylizacją akumulatorów w 99% kwasowych takich jak w samochodach, dużych UPS-ach itp.
Jeśli nie pracował w utrzymaniu ruchu w co wątpię po jego zdolnościach, a był zwykłym szeregowym pracownikiem to praca tam polega na przenoszeniu lub przewożeniu tego gówna.
  • Odpowiedz
@Bunkier: robie całe życie na rano, popołudnie, noc, a zmiana z nocek na ranki zajmuje max 2-3 dni, a potem funcjonuje sie normalnym trybem 2 tygodnie, aż do następnej zmiany z nocek na rano
  • Odpowiedz
@Bunkier: odyn nie wie co to praca, ja wykładam polonistykę na politechnice warszawskiej a potem przez resztę dnia czytam książki naukowe, odyn ogląda jakieś treści erotyczne i jest potem nabuzowany i nie może usnąć
  • Odpowiedz