Wpis z mikrobloga

O boże ale się urodziłem w złym czasie, ale drożyzna, pis jest wszystkiemu winny, boomerzy wykupili wszystkie mieszkania, pustostanów jest wiele, miałem słaby start w życiu, ale ja pokrzywdzony jestem. Cała wina w kredyciarzach i złodziejach na stałych umowach, którzy mieli zdolność kredytową. Ja się staram, robię ile mogę a nie stać mnie na mieszkanie. Codziennie rano się budzę, codziennie szukam pracy i robię na magazynie w DE i nadal mnie nie stać na mieszkanie w Polsce. Jak to jest, że ludzie pokupowali mieszkania, kredytów nabrali, oszukali mnie, banda kredyciarzy. Chyba całe oszczędności wydam na używanego iphone i starego macbooka aira. Tymczasem zapraszam na olxdata, nowe ATH :) Moi znajomi się rozwiedli, bo mieli lokatę 10,5%.

#spadkowaodklejkatagowa #pdk #nieruchomosci
  • 7
@Kiedysbedeczerwonka A co ty myślisz Ja za Tuska to chodziłem #!$%@? z dziurami w zębach bo nigdy na nic nie było pieniędzy klepałem taką patologię że ci się w głowie nie mieści ojciec ruchał matkę w pięciometrowym mieszkaniu #!$%@? a ty narzekasz że ci źle masz #!$%@? kupę możliwości możesz spakować i jechać z tego kraju ja tu zostaję bo nie jestem #!$%@?ą sprzedajną za pieniądze pozdrawiam