Mam możliwość wzięcia jednego z 3 kursów w pracy, płacę jedynie jakieś 2% całej kwoty z własnej kieszeni
Do wyboru mam Specjalista SEO z coderslab UX designer lub kurs SQL z future collars Jako że place tylko 2% od siebie to chciałbym skorzystać z okazji
I w sumie nie wiem który wybrać, co byłoby najbardziej przydatne w jakikolwiek sposób do tworzenia stronek? Tak, bootcampy to g---o, ale za śmieszną kwotę którą place sam, mogę się na to skusić. Całości za taki kurs nigdy bym nie dał Co do poziomu wiedzy, to skończyłem niedawno fullstackopen i teraz próbuje bawić się sam
co byłoby najbardziej przydatne w jakikolwiek sposób do tworzenia stronek?
Wszystko może być przydatne i nic. To są kursy z tak odległych od siebie dziedzin we współczesnym web developmencie, że to zależy co Ci najbardziej odpowiada lub w którym kierunku chcesz iść (frontend, backend itd.) lub gdzie widzisz największe szanse powodzenia.
#powodz twarze nieskalane myśleniem XD I niech nikt nie pisze że obawiali się niskich odszkodowań. Hasła są jasne, żadnych zbiorników nigdzie w Kotlinie Kłodzkiej! Nie ma nigdzie haseł "chcemy godnych odszkodowań lub nowych domów"
Do wyboru mam
Specjalista SEO z coderslab
UX designer lub kurs SQL z future collars
Jako że place tylko 2% od siebie to chciałbym skorzystać z okazji
I w sumie nie wiem który wybrać, co byłoby najbardziej przydatne w jakikolwiek sposób do tworzenia stronek?
Tak, bootcampy to g---o, ale za śmieszną kwotę którą place sam, mogę się na to skusić.
Całości za taki kurs nigdy bym nie dał
Co do poziomu wiedzy, to skończyłem niedawno fullstackopen i teraz próbuje bawić się sam
#programowanie #it
Wszystko może być przydatne i nic.
To są kursy z tak odległych od siebie dziedzin we współczesnym web developmencie, że to zależy co Ci najbardziej odpowiada lub w którym kierunku chcesz iść (frontend, backend itd.) lub gdzie widzisz największe szanse powodzenia.