Aktywne Wpisy
mam_spanko +37
Od 2017 roku liczba urodzeń spadła o 30% wtf xD
Polacy normalnie jak dinozaury xD
Chyba nikt nie zdaje sobie sprawy jak poważne konsekwencje to za sobą niesie, jak za 20 lat będziemy zdychać. System emerytalny i zdorowtny się nam rozdupcy, siłą robocza, potencjał gospodarczy, znaczenie na arenie międzynarodowej. Lata 10-20 to były najlepsze lata w historii Polski, teraz będzie tylko gorzej.
Socialmedia #!$%@?ły nam społeczeństwo, teraz każdy musi robić karierę, zdobywać wykształcenie, samorealizować się, spełniać marzenia o podróżach o highlife. Każdy musi mieć przestrzeń, l większość gowniakow w markowych ciuchach.
Polacy normalnie jak dinozaury xD
Chyba nikt nie zdaje sobie sprawy jak poważne konsekwencje to za sobą niesie, jak za 20 lat będziemy zdychać. System emerytalny i zdorowtny się nam rozdupcy, siłą robocza, potencjał gospodarczy, znaczenie na arenie międzynarodowej. Lata 10-20 to były najlepsze lata w historii Polski, teraz będzie tylko gorzej.
Socialmedia #!$%@?ły nam społeczeństwo, teraz każdy musi robić karierę, zdobywać wykształcenie, samorealizować się, spełniać marzenia o podróżach o highlife. Każdy musi mieć przestrzeń, l większość gowniakow w markowych ciuchach.
tempyluj +147
Ktoś wystawił mieszkanie w stanie deweloperskim z 2012 roku. Trzymał 13 lat płacąc za nie 100 zł miesięcznie bo bezczynszowe.
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci
Ciekawe ile w skali kraju jest takich mieszkań i czy podatek od pustostanów nie uwolniłby parędziesiąt tysięcy mieszkań.
#nieruchomosci
#polityka
@ElMurano: nie mierz wszystkich swoja miara. Miałem to samo co op a jak przejrzysz historię mojego konta na wykopie to znajdziesz wpisy i komenty gdzie broniłem korwina.
Piszecie tę identyczną historyjkę dosłownie codziennie. Naprawdę myślicie, że ktoś się na to nabiera?
@adrian1207: już się skończyło. Od 8 lat masz rządy zjednoczonej prawicy. Nawet wykop w
@adrian1207: xD jesteś tak głupi, czy trollujesz?
1:1 kopiujesz propangade antykonfederacką, to może jesteś opłacony? Czy faktycznie padłeś jej ofiarą na tyle, że sam ją powielasz mając wyprany mózg?
no i z czego ta konfa ma płacić niby trollom? Wy nie macie najmniejszego pojęcia o świecie...