Aktywne Wpisy
tentin_quarantino +355
pani Karina Bosak z Ordo Iuris przyparta do muru plącze się niczym pan Sławek Mentzen w słynnej debacie z Petru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
- np. jest hotel, i czy pani by chciała żeby ten hotel nie przyjmował ludzi, niebędących małżeństwem (np. konkubinat)?
- noo jakby... ale to jakby... ja tutaj nie mam jakichś wewnętrznych sprzeciwów... no jakby tu... pan mnie pyta jakby o... jakby prawa z różnych
Bananek2 +1059
#2137 #pytanie #ankieta
Kto jest większym megalomanem?
bo nie żyje
Beka ok,
Krycie pedofili udowodnione.
Nie stawiajmu mu falszywych zarzutow bo to rozmyje odpowiedzialnosc
@Sandrinia: a co bolesław lepszy? 1:1
Troche jakbys zarzucal Stochowi megalomanie, bo w jego rodzinnym Zębie główna ulica (tam sa tylko dwie) sie nazywa jego nazwiskiem.
"Za sto lat w każdym mieście będzie mój pomnik."
"Jak Pan w ogóle śmie mnie atakować? Atakowanie mnie, myślenie źle o mnie jest zbrodnią! "
"Mnie można zabić, ale nie pokonać. "
"Od urodzenia chciałem wywrócić komunizm, ale kiedy mogłem się do tego przyznać i ogłosić, a także powiedzieć, w którym miejscu jestem."
Nie, dlatego jest wymieniony w ankiecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)