Wpis z mikrobloga

Pojawiają sie juz komentarze ze ta seria Pateca jest strasznie nudna i monotonna, że nic sie nie dzieje.
Mam wrażenie, że dla niektórych to juz serio trzeba super dynamiczny montaż, krzyki i jakies innego gowno rzeczy aby utrzymać ich uwage xD
#friz
  • 13
  • Odpowiedz
@Farezowsky: Bo jest, cały zachwyt nad Pacetem wynika z tego, że robi coś innego niż roksiary, tromby, etc, czy jest to coś mega rewelacyjnego czego jeszcze nie było? Nie. Ot jeździ sobie na wycieczki za profity bycia kiedyś w ekipie i to tyle
  • Odpowiedz
Mam wrażenie, że dla niektórych to juz serio trzeba super dynamiczny montaż, krzyki i jakies innego gowno rzeczy aby utrzymać ich uwage

@Farezowsky: ostatnio widziałem że dzieci oglądają TikToka gdzie filmik jest podzielony na pół, na jednej części lecą np livehacki, jakieś speedruny itd, a na drugiej połowie np film, jakiś South Park czy coś innego.
Mega dziwne, dla mnie nawet nienormalne. Tym bardziej że nie byłbym w stanie się
  • Odpowiedz
ja Pateca mega szanuje za content ale ciężko mi się ogląda jego filmy. Oglądam youtube żeby się odmóżdzyć przy obiedzie a nie się edukować i z tematów podróżniczych to ta seria Przemka z Portugalii mi dużo lepiej wchodzi

@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy: no way xD gościa męczy jedna ciekawostka w odcinku...
Błagam Was co Wy #!$%@?
  • Odpowiedz
@Farezowsky: imo spoko. Dla odowiednio wysoko logicznego widza to jest ok.

Ja tam lubie adventure jako gatunek gier/książek/itd. Oczywiscie poza ogladaniem w tle (jak podcasty) nie oglądam youtube i wybieram dobra książkę więc może wizualnie jest nuda. Na pewno w mowie słychać pewną ubogość słownictwa i powtorzenia. ALE za to jest dosc dynamiczny i czasem (nawet czesto) powie cos z poza schematu. Ale takie powtorzenia zdarzaja sie tez w dobrych
  • Odpowiedz
@Lapidarny: to akurat plucie do ryja widzowi. Dls mnie tiktoki to smieci, z reguly nie posoadaja wartosci i nie da sie ich pomijac. Plus algorytm tiktoka jest tragiczny, konfigurowałem z godzinę i nadal dawalo ściekowe tiktoki i wyjebslem.

Natomiast gdyby te filmy mialy tresc o wartosc i nie byly przedłużane (sorry ale najczęściej cala widza i zawrtosc zmiescila by sie na jednym screenie czyli nie potrzebs nawet przedluzanego niepotrzebnie filmiku)
  • Odpowiedz
@Farezowsky: Patec ma taką zaletę i jednocześnie wadę, że nie robi filmów tylko pod wyświetlenia i zainteresowania widzów. Przykładowo ten filmik - teledysk, gdzie gra na fortepianie motyw z Piratów z Karaibów. Chłop się uczył podobno kilka miesięcy, aby wymasterować ten utwór i zrobił na tym ledwo 360k wyświetleń. Na pewno się nie opłacało, ale zrobił to dla siebie i swoich ambicji.

Z tymi podróżami podobnie - mógłby np. zrobić
  • Odpowiedz
  • 1
@Kroledyp: Zależy też jaki filmik wleci, nie ukrywam, że takie filmiki co teraz są dodawane to akurat jest ich pełno na polskim youtube ale zdarzają się też takie, które ciężko jakoś pobić, jak ten 1 odcinek z chodzenia po jaskiniach itd.
  • Odpowiedz
@Farezowsky: @rafiik A mi się właśnie podoba, że ta seria jest bardziej merytoryczna. A nie tylko "Proszę państwa, proszę państwa mam obsrane gacie".
Tam dalej nie ma jakichś zaawansowanych tematów. Rozumiem, że może to się Wam gorzej przyjmować, ale twierdzenie że tam jest za dużo wiedzy to smutne aż.
  • Odpowiedz
@NowyTonyHawkTylkoZeRapowy:
Nie no, mordo jak to dla ciebie za dużo merytoryki, to polecam Psi Patrol, Boba budowniczego czy Molanga (to serio jest fajne).
Przecież to Merytoryka na pziomie.
Warszawa to miasto, które założono według legendy przez Warsa i Sawę, jego herbem jest Syrenka, a obecnie jest tu siedziba władz polski, duże firmy, kiedyś robiono tu auta. Symbolem jest postawiony w latach 50 pałac kultury i nauki 9(przebitka na pałac)
Czy
Józef Piłsudski był wybitym polskim przywódcą, który pomógł w w odzyskaniu niepodległości po zaborach i I wś, a potem był Marszałkiem kraju. Miał charakrestycznego, ukochanego konika
  • Odpowiedz