Wpis z mikrobloga

@szumowina_wadowicka: nie będę kierował się tym komu partia, na którą zagłosuję #!$%@? przy głosowaniu a co do twojego pytania to programista normik jak każdy inny. Prawdziwy huop ze złamanym życiorysem i depresją to tyra fizycznie za max. mediane krajową
@szumowina_wadowicka: mieszana szczerze, do samej pracy nic nie mam, ale każdy jakiego poznałem zna się na wszystkim bo on to zarabia nie to co ja... a prawda taka że oprócz języka, w którym kodzą i kilkoma dziedzinami którymi się interesują nic nie wiedzą, ot jak normalni ludzie. Ale on jest ktoś on wie wszystko, szczególnie o tym co akurat na czasie.
a prawda taka że oprócz języka, w którym kodzą i kilkoma dziedzinami którymi się interesują nic nie wiedzą

@Yaneq: ja to zauważyłem u ludzi z wyższym wykształceniem albo jeszcze na studiach xD
@Pandillero: no cóż może i racja, tak jak piszę ja mam akurat zawsze tak jak taki gada kocopoły to potem się okazuje że jest tym słynnym programistą, też się tera tego bardzo dużo narobiło co szkodzi temu zawodowi w mej skromnej opinii.