Wpis z mikrobloga

@Polnischefuhrer: no zobaczyli ziomka, że pracuje jako kurier, a ta laska pewnie jakaś korpo julka, to wiadomo ego #!$%@? w kosmos i zaczęli robić podś#!$%@? z koleżkami w pokoju. Swoją droga nic mnie chyba bardziej nie #!$%@? i nie uruchamia jak ktoś nie ma szacunku do czyjeś pracy i uważa się za kogoś lepszego tylko dlatego że nie pracuje fizycznie. Mam na to awersje.
@Sadomason: chłop pracuje jako kurier.. wielkie mi rzeczy, każdy gdzieś pracuje. Chwilę po skończeniu szkoły pracowałem jakiś czas w markecie i czasem spotkałem kogoś ze szkoły.. ale nikt nigdy się z tego nie wyśmiewał choć sam jestem #przegryw nawet jakbym spotkał kogoś znajomego pracującego jako śmieciarz to nie przyszłoby mi nigdy do głowy się z niego nabijać.
@Sadomason: poza tym gość pisze, że były tam inne osoby z klasy.. ja do tej pory utrzymuję kontakt z może 2 osobami z czasów szkolnych. Myślę l, że to fejk lub gość ma schizofrenie i wydawało mu się, że słyszy śmiechy szkolnych oprawców.
zemu w takim razie nikt nie wyszedł się z nim przywitać? To już nie są nastolatkowie z sianem w głowie tylko dorośli ludzie.

@Polnischefuhrer: to chyba mało ludzi spotkałeś w swoim życiu albo masz dużo szczęścia co to ludzi
@Polnischefuhrer: Zacznijmy od tego że żaden kurier by nie doręczył paczki komuś komu nie lubi. Przecież są tzw usługi "wieczne awizo" jak ktoś sobie na to zapracuje, więc tym bardziej nie widzę czegoś takiego jak kurier doręczający paczkę komuś kto mu zrobił coś złego. Tylko robienie jak najbardziej pod górkę takiej osobie.