Wpis z mikrobloga

@Ulyssos: przecież ludzie w śpiączce w szpitalach też nie mają świadomości. To można ich zabijać? I w sumie dlaczego świadomość ma o tym decydować?
  • Odpowiedz
@pansmek: płód to nie dziecko. Aborcja do 12 tygodnia ciąży polega na wzięciu tabsy i po problemie. Skończcie katodzbany z tą manipulacja że aborcja to zabijanie człowieka xd
  • Odpowiedz
lepiej zrobić sobie 5 dzieciaków i #!$%@?ć je w małym mieszkaniu gdzie nie ma miejsca nawet na psa

@ruum: Zawsze też można nie ruchać się jak dzikie zwierzęta i stosować antykoncepcję, ale jak widzę przerosło Cię wymyślenie takiego rozwiązania.

część lewicy głosi tam sobie jakieś hasełka ale konsensus naukowy jest jasny i mówi o 12 tygodniach a nie jak wy wymyślacie 6 czy więcem
  • Odpowiedz
@Ulyssos: jak ja kocham tę lewicową tolerancję i otwartość na innych :3 z każdym takim pajacem tracę resztki szacunku, jakie do Was miałem.
  • Odpowiedz
@pansmek: Zawsze mnie śmieszy jak prawica wyzywa ludzi którzy popierają inne rzeczy niż oni od lewaków. Tutaj mamy przykład, we wszystkich sondażach i badaniach większość Polaków popiera aborcję do 12 tygodnia ciąży na życzenie, a prawica ciągle myśli, że jest lewicowy postulat. Wychodzi na to, że według prawicy większość Polaków to lewaki.
https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art38100641-sondaz-ponad-80-proc-polakow-za-liberalizacja-przepisow-dotyczacych-aborcji
  • Odpowiedz