Aktywne Wpisy

miloMilowy +93
Wybory wyborami, ale ja chciałbym tylko przypomnieć, że ktoś nadal żyje z tym na przedramieniu XD
#heheszki
#heheszki
źródło: comment_16597676942OotR5phvthTnqio6xRT4I
Pobierz
Igor_SNK +1
K---a dzisiaj rozjechało mi drugiego kota w przeciągu 20 dni, pierwszy to była roczna kotka z którą jeszcze w lutym byłem na sterylizacji, a drugi to mój 8 letni Kulfon, co się sam do domu wprowadził jak był mały kotem i jako jedyny spał zemną w łóżku w nogach, a poznałem go po tym, że rano jak sprawdzałem czy jakiegoś kleszcza nie przyniósł, to miał strupa za uchem bo musiał dostać w

Konfederatow juz praktycznie nie widzialem na wykopie - ewidetnie odpuscili sobie zmasakrowany wypok 2.0, i nagle sie obudzili.
Platformersi z kolei rozkrecili na 4 fajerki antykonfederacka propagande, i wykopki tym zyja na mikro.
Wspolczuje.
#polityka #po #platformaobywatelska #konfederacja
@IdillaMZ: Wut? W momencie jak wszyscy p-----------i z wypoku to dopiero wtedy odpaliła się np kleopatrix z codziennym przekazem partyjnym z k0nfy a ty tutaj piszesz, że "konfederatów nie widziałeś". W pierwszym tygodniu cały wypok był zasrany k0nfiarzami. Chcesz to ci konkretne znaleziska tu powklejam jako przykłady.
Kleo to wykorzystała bo na główną
jazda z konfiarzami to nie tylko przyjemność ale też obowiązek, bez znaczenia czy ktoś jest platformersem czy nie
@IdillaMZ: Jaką propagandę? Zwracanie uwagi na fikołki Konfederatów to propaganda? xD
Po prostu jak pies szczeka za płotem to nikogo to nie obchodzi co on tam sobie robi, problem jak ten piesek wychodzi i próbuje cię ugryźć.