Aktywne Wpisy
Pan_Grzybek +336
#!$%@?, ale konfederusków dalej piecze, że ten chłop nie był ukraincem, że muszą wymyślać jakieś rzeczy z dupy o nr rejestracyjnym XD #ukraina #bekazprawakow #szczecin
Mirki, jutro rano (a w zasadzie dziś w nocy) jadę samochodem z #warszawa do #krakow. Będzie to moja pierwsza daleka wyprawa samochodem. Do tej pory jeździłem tylko coś załatwić na obrzeża miasta, przewieźć coś dużego itp, tak to wolę zbiorkom. Jak polecacie się przygotować? Załatwiłem sobie już :
- zgrzewka wody niegazowanej
- 2x latarka czołówka
- powerbank i kilka kabli usb
- mata do ćwiczeń (jakby coś odpocząć trzeba było)
- zgrzewka wody niegazowanej
- 2x latarka czołówka
- powerbank i kilka kabli usb
- mata do ćwiczeń (jakby coś odpocząć trzeba było)
Samochód typu bus (Opel Vivaro, Nissan Primastar lub Renault Traffic - tak myślę) wycofując na parkingu rozwalił zderzak w moim samochodzie i odjechał. Udało mi się dotrzeć do nagrań z kamer, jednak jakość nie jest powalająca i nie udało mi się nic z nich odczytać. O ile odczyt tablic jest praktycznie niemożliwy, o tyle bus jest oklejony i tutaj upatruję szans na odczyt. Kamera znajdująca się bezpośrednio nad moim autem niestety nie nagrywała. Sprawę zgłosiłem 2 tygodnie temu na policję, bo na skrzyżowaniu jest jeszcze kamera monitoringu miejskiego, ale od momentu zgłoszenia nic się nie dzieje, a sama policjantka stwierdziła, że czas (do umorzenia? ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) to 3-4 miesiące, a nagrania z kamer miejskich nadpisują się po 60 dniach.
Wrzucam link do nagrań: [https://files.fm/u/wsndj8e72]. W ostatnim pliku samochód przejeżdża w 00:54:05.
#csiwykop #monitoring #motoryzacja
Ty tak na poważnie?? XD
Z drugiej strony polecam kamery ColorVu czy inne Full Color - masz kolorowy obraz w nocy, widzisz więcej - kolory itd.
Standard mam wrażenie. Dlatego warto mieć usługę serwisową kamer z odpowiedzialnością firmy serwisującej
@Lapidarny Dzięki Mirku!
Jeśli tak sie bałeś o samochód to trzeba było kupić kamerkę z trybem parkingowym, teraz to już gościa nie znajdziesz.