Aktywne Wpisy

mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co jest powodem tego, że niektórzy #niebieskiepaski absolutnie nie potrafią przyjaźnić się z osobą płci przeciwnej #rozowepaski ? Chodzi po prostu o dumę? Czy może obawiają się reakcji kumpli, znajomych itp.?
Pod koniec studiów poznałam świetnego kolegę. Zaczęło się niewinnie od jakichś wspólnych projektów i studenckich wyjść na piwo, ale z czasem trochę się zżylismy i poznaliśmy na stopie pozauczelnianej.
Niestety kilkanaście tygodni później trochę się pokłóciliśmy (głównie z
Co jest powodem tego, że niektórzy #niebieskiepaski absolutnie nie potrafią przyjaźnić się z osobą płci przeciwnej #rozowepaski ? Chodzi po prostu o dumę? Czy może obawiają się reakcji kumpli, znajomych itp.?
Pod koniec studiów poznałam świetnego kolegę. Zaczęło się niewinnie od jakichś wspólnych projektów i studenckich wyjść na piwo, ale z czasem trochę się zżylismy i poznaliśmy na stopie pozauczelnianej.
Niestety kilkanaście tygodni później trochę się pokłóciliśmy (głównie z

Cosipi +63
Z tymi obrzydliwymi personami nie ubił bym nawet muchy w kiblu a co dopiero iść z nimi na marsz tuska xD
Przyczym te 12 osób to i tak minimalnym malusieńki odsetek posrańców którzy jutro tam będą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Przyczym te 12 osób to i tak minimalnym malusieńki odsetek posrańców którzy jutro tam będą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka

#bekazlewactwa #4konserwy
https://get.dailywire.com/subscribe/plus
@deityrain: kiedyś tak było z katopropagandą, obrzydliwe. Pamiętam te programy w telewizji publicznej z dziadami w sukienkach i zmuszanymi do występów tam dzieci. Mam nadzieję, że nikomu z nich nic się nie stało na planie tych programów.
Mam nadzieję, że teraz już tego nie ma.
@murison: nowy wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@marcys19snk: dokładnie, jeszcze jako rodzic parę minut spojrzysz co