Aktywne Wpisy
Chio_ +5
Ocenicie Pc? ;)
CPU: Ryzen 7 5800X (podkrecony)
GPU: Nvidia Geforce Rtx 3070 vision (podkrecona)
MOBO: Rog strix B550 A-gaming
RAM: Corsair vengence 32Gb 3600&cl18 (podkrecone)
COLDER: Corsair H150i capellix white
SSD: 2x Lexar nm760 512Gb
PSU:Msi mpg A750Gf
CASE:Dark flash c285 white
EDIT:Komputer należy do mojej siostry
#pcmasterrace #komputery #pokazbiurko #elektronika
CPU: Ryzen 7 5800X (podkrecony)
GPU: Nvidia Geforce Rtx 3070 vision (podkrecona)
MOBO: Rog strix B550 A-gaming
RAM: Corsair vengence 32Gb 3600&cl18 (podkrecone)
COLDER: Corsair H150i capellix white
SSD: 2x Lexar nm760 512Gb
PSU:Msi mpg A750Gf
CASE:Dark flash c285 white
EDIT:Komputer należy do mojej siostry
#pcmasterrace #komputery #pokazbiurko #elektronika
szzzzzz +23
Też nie możecie spać przez pełnię?
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@AstonMilkshake: Tak. Dołożyłem kolejne 5% i poprawiłem opis.
@AstonMilkshake: No tak i już grasz na emocjach o ataku, gwałtach i porywaniu dzieci xD. Po prostu uważam że to
@Aquamen: A ilu jest w Polsce i na całym świecie nazistów którzy są pod wrażeniem osiągnięć niemieckiej machiny wojennej podczas drugiej wojny światowej xD. Bo to logiczne że jak uważasz niemieckiego dowódce za wybitnego to
Teraz wystarczy chiński dron i wszystko widać jak na tacy.
Chyba każdy dowódca armii aliantów był pod wrażeniem tej machiny, zwłaszcza po przejściu do blitzkriegu.
Z tym, że być pod wrażeniem nie oznacza poparcia i aprobaty, tego jeszcze wykopki nie potrafią zrozumieć. Co innego także zachwycać się Panterą a co innego zachwycać się holokaustem.
Ludzie mają tendencję do wrzucania wszystkiego do jednego worka, to jest właśnie ta pasja w którą popadają ludzie,
@AstonMilkshake: Przecież to była ewidentna gra na emocjach. Do filmiku czysto wojennego zaczynasz wciągać porwania dzieci, gwałty, kradzieże czy mordowanie ludności cywilnej. Już zaczynasz pisać kto jest agresorem jakby ktokolwiek w to wątpił xD. To jest zwykła gra na emocjach więc przestań robić fikołki.
@zenek-stefan1: To jest
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@nosil_wilk_razy_kilka: https://wykop.pl/wpis/70855981/ogladajcie-szybko-bo-szybko-zniknie-xd-no-z-combat
@Corona-Regni-Poloniae: Napisał gość od miesiąca na wykopie. Z nickiem który nie budzi wątpliwości kim jesteś xD.
@Koniasz: To ruscy byli tak siekani a nie Ukraińcy, ukraiński czołg ich tam strzelał.