Wpis z mikrobloga

Lewactwo się pewnie zesra ale ja i tak będę głosować na kofederację:
- Jest to jedyna wolnościowa partia
- Podczas plandemii jako jedyna partia bronili mojego wyboru o decydowaniu o własnym ciele(oddychanie bez kagańca, odmowa wstrzyknięcia sobie eksperymentalnego preparatu)
- Jestem mężczyzną z małego miasta i nie ma dla mnie innej alternatywy
- Jako jedyna partia byli przeciwni lockdownom i gigantycznemu dodrukowi pieniędzy który spowodował obecną inflację
- Jako jedyna paria są przeciwni pomysłom agendy NWO z davos takim jak zakaz samochodów spalinowych, miasta 15 minutowe, robakom w jedzeniu

#bekazlewactwa #koronawirus #szczepienia #konfederacja #polityka
Viado - Lewactwo się pewnie zesra ale ja i tak będę głosować na kofederację:
 - Jest ...

źródło: upd5qiih4pqtyhfcer2rxof33aqoojx6

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Viado:

- Jest to jedyna wolnościowa partia

Typowe dla kucy, jaka jest najważniejsza kwestia do zagłosowania, to to, że w nazwie partii jest wolność typowe: łatwiej mówić, trudniej zrobić.

Podczas plandemii jako jedyna partia bronili mojego wyboru o decydowaniu o własnym ciele(oddychanie bez kagańca, odmowa wstrzyknięcia sobie
  • Odpowiedz
Tu już kompletne odklejenie, nie ma zakazów jazdy samochodem na ropę, nawet ten na 2034r tego nie mówi,

@ItsGrN: Unia Europejska chce zakazać rejestracji nowych pojazdów spalinowych od 2035 co bezpośrednio przełoży się na ich likwidację zapewne do około 2050-55 roku. A Ty mówisz, że zakaz sprzedaży aut spalinowych to nie zakaz jazdy nimi XD
  • Odpowiedz
@Viado: Ziew
Pewnie was lewaki d--a boli hehe (pliz dajcie mi atencję), ale bedę głosować, na Konfederację, bo:
- lista urojeń z którymi się utożsamiam

Było 10 razy dzisiaj
  • Odpowiedz
robaki w jedzeniu to klasyka sprzecznych ze sobą zdać kuca, postulują wolny rynek, a zabroniliby sprzedaży produktów, o których bylibyśmy informowani jak od zawsze na tyle opakowania.

@ItsGrN: ty poważnie nie rozumiesz że robaki to tworzenie alternatywy do zwykłego mięsa żeby móc tego ostatniego zakazać? aż tak głupi jesteś?
  • Odpowiedz
@Wyso52 USA i Chiny też idą mocno w elektryki, General Motors chce do 2035 roku wycofać auta spalinowe ze sprzedaży, Chiny są największym producentem takich aut. więc przykro mi, ale czy tego chcesz czy nie, auta spalinowe się właśnie kończą i Europa nie chce przespać momentu, gdzie reszta ich wyprzedzi.
  • Odpowiedz
Podsumowując, stek populizmów.

@ItsGrN: xDD no chyba Ty.

1. Przywalasz się do tego, że ktoś chce głosować na jedyną partię która walczy o wolności obywatelskie w wielu sferach ( co potwierdzili będąc w sejmie, na głosowaniach, wystąpieniach, komisjach itp). To że dla Ciebie wolność nie jest istotna nie znaczy, że wszyscy mają być niewolnikami debilnych
  • Odpowiedz
@Viado:

Jestem mężczyzną z małego miasta i nie ma dla mnie innej alternatywy

w sensie co? liczysz na to, że mentzen za rączkę cię weźmie i poprowadzi przez życie czy jak? xD
  • Odpowiedz
są przeciwni pomysłom agendy NWO z davos takim jak zakaz samochodów spalinowych, miasta 15 minutowe, robakom w jedzeniu

@Viado: Weź się dokształć :] . W latach 30 były organizowane protesty przeciwko samochodom, które wypierały ekologiczne konie.
Mieszkasz w małym mieście, ja w dużym. Ruch samochodowy w centrum Warszawy jest ultra gigantyczny. Do tego śmierdzi spalinami. Aż ciężko oddychać w bezwietrzne dni. Robaki w jedzeniu? nie chcesz - nie jedz. Są
  • Odpowiedz
Unia Europejska chce zakazać rejestracji nowych pojazdów spalinowych od 2035

@Wyso52: przecież temat już upadł i najprawdopodobniej dodadzą do tego paliwa syntetyczne i Polacy będą mogli jeździć swoimi passatami b5 do śmierci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz