dotarłem do otchłani internetu, wyobraźcie sobie że są ludzie, sądząc po ilości "lajków" i wyświetleń to całkiem spora grupa ludzi na całym świecie którzy uważają że na Ukrainie nie ma żadnej wojny, Zeleński aktor, wszystko mistyfikacja, są nawet na tiktoku całe konta poświęcone temu. aktualna narracja to że kongres nie chce tik toka bo tam pokazują prawdę że nie ma wojny na Ukrainie xd
ja pierdziele, XXI wiek, ludzie w Europie tracą życie w walce o wolność i niepodległość a banda przygłupów wypisuje takie rzeczy.
przygłupy i szury - główny target ruskiej propagandy.
@pilnapotrzeba: przygłupy i szury ale również bardzo dużo (BARDZO DUŻO) kradzionych kont prowadzonych przez ruskich agentów. Mechanizm kiedyś opisywałem
@pilnapotrzeba: Ale jak oni to sobie racjonalizują? Przecież nie tylko CNN i TVN pokazuje wojnę, ale nawet rosyjskie media, chociaż wojną tego nie nazywają. Takich ludzi było sporo w lutym-marcu zeszłego roku, ale przecież, żeby głosić takie poglądy teraz to trzeba być debilem do kwadratu.
@pilnapotrzeba: masz ludzi którzy nieironicznie wierzą że Australia nie istnieje(głównie w sferze płaskoziemców, bo Australia im #!$%@?ła całą koncepcję płaskiej ziemi)
Zawsze znajdą się takie big brainy. Jak takim zaradzić? Pytaj czy pojadą sprawdzić i nagrać czy faktycznie nie ma wojny, a od razu szukają wymówek xd
Widziałam coś podobnego za dziecka... Nie mogłam spać więc spoglądałam przez okno, zauważyłam taki "obiekt" Jak na ilustracji, poruszał się powoli i byl wielki (╥﹏╥) Nikt mi nigdy nie uwierzył, a pamiętam każdy najmniejszy szczegół. #przegryw #zalesie #kosmos
ja pierdziele, XXI wiek, ludzie w Europie tracą życie w walce o wolność i niepodległość a banda przygłupów wypisuje takie rzeczy.
przygłupy i szury - główny target ruskiej propagandy.
#ukraina #rosja #wojna
aktualnie z tego co widziałem to filmiki z Kijowa że żyje się tam normalnie i wszystko jest otwarte = nie ma wojny
PS. Przyjrzyj się Irakowi i Afganistanowi.
Zawsze znajdą się takie big brainy. Jak takim zaradzić? Pytaj czy pojadą sprawdzić i nagrać czy faktycznie nie ma wojny, a od razu szukają wymówek xd