Aktywne Wpisy
Jak mnie madgi w pracy wkurzają.
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
Operator_imadla +44
#nieruchomosci prawda jest taka że elita mieszka w domach a hołota i biedactwo w mieszkaniach.
Żeby to działało tak jak na Fb/Wykop, że rozwija treść bez przeładowywania strony, ale nie, to przerzuca na osobną podstronę. (-‸ლ)
Jest dodatek/skrypt, który to naprawia? Że "pokaż więcej" tylko doładowuje brakującą treść tweeta?
#twitter #elonmusk #musk #userscript #userexperience #addons #extensions #webextensions #webext #programowanie #skrypty #dodatki
To jest dosłownie "Pokaż więcej".
Na wykopie po kliknięciu "Pokaż więcej", po prostu scrollujesz dalej, bo następny wpis jest pod rozwiniętym komentarzem, nie musisz cofać na tablicę wpisów.
Poza tym czy Pokaż więcej nie przenosi Cię do miejsca w którym skończył się tekst? Czytasz dalej od "That'll also...". Nie musisz przewijać do góry.