Aktywne Wpisy

Norbercikk +1084
Apeluje.
4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.
W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.
Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis
Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że
4 czerwca, to NIE JEST marsz PO.
W momencie jakim się znajdujemy aktualnie jest to marsz o wolność.
Ten marsz ma pokazać, wesprzeć nas wszystkich, ma pokazać niezdecydowanym, którzy myślą ‚a i tak nic nie zmienię’. Że jest mnóstwo ludzi, którzy chcą NORMALNOŚCI, a nie szczujni TVPis
Ja będę na marszu, pojawię się tam po to, aby chociaż jedna osoba widząc później na nagraniach pełno osób w Warszawie pomyślała sobie, że

gdybym był Brazylijczykiem, głosowałbym na Bolsonaro.
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
gdybym był Węgrem, głosowałbym na Orbana.
gdybym był Amerykaninem, głosowałbym na Trumpa.
gdybym był Turkiem, głosowałbym na Erdogana.
głosowałem na Dudę w II turze zarówno w 2015, jak i 2020. głosuję na Konfederację.
dlaczego? po prostu jestem patriotą.
a antypolskie neuropki, a antypolskie lewaki? wyją z wściekłości, bo cóż im pozostało?
#bekazlewactwa #bekazpisu #neuropa #4konserwy #konfederacja #wojna #ukraina #bekazpodludzi #polityka #turcja #usa
Hej,
Od 5 dni biorę escitalopram, przebywam obecnie w szpitalu psychiatrycznym. Do czasu aż lek zadziała dostaje 3 razy dziennie lorafen. Na razie jest tragedia, codziennie mam ataki paniki i czuje olbrzymią tęsknotę za dziećmi.Na oddziale jest sporo schizofrenikow mówiących do siebie, co mnie dodatkowo przygnębia. Potrzebuję pocieszenia i rad od osób, które brały escitalopram. Miałem już w przeszłości epizody depresyjne, z których wychodziłem i żyłem normalnie, ale teraz mam wrażenie, że już nie wyjdę:/
Trzymaj się miras. Mam nadzieję, że z czasem będzie lepiej.
Jasne, z lekami tego typu lepiej być ostrożnym, ale niemądrym też jest się na siłę męczyć kilka tygodni zanim ssriki zaczną działać tak jak powinny (4 do 6 tygodni, nie wiem czy masz tyle many aby wyrobić taki dystans czasowy)