Aktywne Wpisy
drobne_na_taryfe +1455
Mam na parterze bloku takie ekskluziw prywatne przedszkole i kisnę zawsze z imion tych dzieciaków. Nie dość, że są Liam, Mia, Malika, Ruben, Nikolina, Andrea, Chloe (wymawiane tak, jak się pisze) to gurwa biega pośród nich mały, czarny jak smoła Bartek. xD
Anetkia +473
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
Nasza reprezentacja w meczu z Czechami powalczy o awans do Euro 2024! To również wielki dzień dla Fernando Santosa, który w Pradze zadebiutuje w roli selekcjonera Biało-Czerwonych. Przed nami wieczór pełen sportowych emocji! Przygotujcie coś do pochrupania, spotykamy się punktualnie o 20:45 na meczowym tagu:
Tag do komentowania meczu: wykop.pl/tag/mecz
Jaki wynik obstawiacie? Typujcie, sprawdzimy po meczu kto był najbliżej! ( ͡º ͜ʖ͡º)
#mecz #pilkanozna #reprezentacja #euro24 #euro2024 #sport
@wykop: 4 tagi na czarnej a i tak mi sie wyswietla ten spam. Mozecie dac mi spokoj?(╯-.-)╯︵ ┻━┻
Ciekawy ten start aktywności administracji dziwnym trafem dopiero po wielkim spadku liczby użytkowników. Niestety - o wiele lat za późno.
z fartem