Aktywne Wpisy
Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
Huntley +95
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Oczywiście zadać sobie samemu pytanie, dlaczego już teraz, pracodawca nie może „rzucić” kilka banknotów więcej do wypłaty, tak by pracownik miał godziwą wypłatę i nie musiał dorabiać, w niedziele, już oczywiście wychodzi poza zdolności intelektualnego służalczego robotnika, który woli stanąć po stronie pazernych marketów, które z każdym rokiem odnotowują, coraz większe zyski.
WOLNOŚĆ mi odbierajooooo!!!!1111
#zakazhandlu #bekazpodludzi #bekazwykopkow
swobodę zarabiania xd ech ci sfrustrowani pracownicy, odpoczywający w niedziele, bluzgający że im ksiundz zabronił iść do roboty xd
@huncwot_: czemu jestes za zakazem handlu a nie za zakazem pracy w niedziele? W czym ludzie w handlu są lepsi od pracownikow na np stacji benzynowej, w kinie czy restauracji? Wszyscy zarabiaja tak samo mało.
Poza tym na szczescie sa intermarche otwarte w niedziele jako biblioteki XD
typowej wykopwej ameby… tym sie różnią dzbanie takie miejsca jak kawiarnie i kina, że jakby je zamknąć na niedziele, to by zbankrutowały