Aktywne Wpisy
General-franco +56
Wreszcie ktoś normalnie i z chłodną głową, bez emocji wyjaśnił o co chodzi z tą aferą. Mam wrażenie, że tylko Konfederacja patrzy trzeźwo na sytuację z Kamińskim i Wąsikiem i nie daje się ponieść emocjom. Sławek elegancko też obnażył hipokryzję koalicji 13 grudnia. Polecam każdemu przesłuchać i DOPIERO wtedy się odnieść zanim się tu zesracie. #neuropa wy przede wszystkim zobaczcie, bo TVN i wyborcza wystarczająco już zryła wam beret.
https://www.youtube.com/watch?v=8sMGAeV5O_0
#sejm #
https://www.youtube.com/watch?v=8sMGAeV5O_0
#sejm #
ChrystusPoganin +42
Ja się na tym nie znam ale czy przypadkiem te "tanie kredyty 2%" to będzie duży niewypał? Bo banki jakie są w Polsce każdy wie i marża będzie pewnie z 5% albo i więcej czyli łącznie koło 7% a może i więcej xD czy tani kredyt zrobi się normalnym kredytem.
Mamy wolny rynek czyli waszym zdaniem bank nie może sobie nagle dać marży 10%? Jak każdy bank tyle da a wiadomo że zmowa w tym kraju jest wszędzie to co zrobicie? xD
no to moze podniesiemy w ogole marze? ewnetualny spadek na normlanycy kredytach bedziemy kompensowac kredytem 2% - easy
@pp93:
Więc nie zdziwię się jak marże sobie walna żeby dodatkowo zarobić moim zdaniem lepiej mieć mniej klientów ale pewnych niż golodupcow
Pogadamy za pół roku jak ten program wejdzie i nie będzie marż 5%
Zresztą jak rata ma być niska i zdolność ma być wysoka, jeśli według ciebie oprocentowanie będzie wciąż duże przez marże? No debil xD
mam nadzieje, ze w pracy nie zajmujesz sie analiza....
marze maja byc "jak przy innych kredytach hipotecznych" - no i beda, zamiast 2% marzy na normlanym kredycie
Dominiemany? Przeciez ta cala rozmowa jest o nim, czyli jest domniemana? To o czym my rozmwiamy?
Jak ktos sobie wyzej napisal marzy 5-10% to juz nie moja sprawa, ja pisalem o podniesieniu w wartosciach realnych, co wyniklo z sugesti ze tylko czesc klinetow "normlanych" zrezygnuje - no kto normlany wezmie kredyt na 7% + 7%?
Liczba udzielanych kredytow w tym systemie zalezy od panstwa a nie mojej czy twojej dywagacji,