Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
Wiem że pytanie o porady finansowe na mirko to słaby pomysł, ale co mi szkodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam 23 lata, zarabiam ~9k netto, koszty życia około 3,5-4k miesięcznie. Więc kasa się odkłada, ale troche nie wiem co z nią zrobić. Z jednej strony potrzebuję kiedyś kupić mieszkanie, więc czemu nie w tym roku, no ale nie wiem czy w takim wieku chce brać kredyt na kolejne 25 lat. Szczgólnie że w moim budżecie (450-500k) to co max moge kupić to 35-40m mieszkanie. Zamiast tego myślałem kupic sobie fajną furke i porozwalać hajs na głupoty, a czas na mądre i dojrzałe decyzje będzie jak będę starszy. Co sądzicie? Wydać kilkadziesiąt k na hobby, czy może ładować się w hipoteke?
#finanse #kiciochpyta
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Wyślij anonimową PW do autora (niebawem) · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim.