Aktywne Wpisy
Grooveer +50
Witam po drugim niesłusznym banie. Na wstępie pragnę podziękować Mirkom za za stałe wsparcie w czasie sztumu @RazumichinZiK @Aquamen @Denatur0v @Koniasz i wielu wielu innym. Tzw. "ruskie trolle/onuce" a tak naprawdę ludzie, którzy mają odwagę myśleć inaczej niż reszta.
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
W żadnym miejscu podkreślam w żadnym miejscu nie złamałem regulaminu wykopu i nie powtarzam rosyjskiej propagandy. Często wrzucam proukraińskie źródła i szanowanych polskich ekspertów, którzy starają się obiektywnie patrzeć na przebieg wojny (straty,
Grooveer +4
Ciekawa jest sprawa z amerykańskimi dronami nad morzem Czarnym. Po tym gdy rosyjskie myśliwce zniszczyły jeden taki amerykański dron Amerykanie postanowili zmienić trasę lotów tych dronów. Bali się, że sytuacja się powtórzy i Rosja znów zniszczy amerykański dron wart kilkadziesiąt milionów dolarów. USA bali się eskalacji i kolejnych strat więc grzecznie się dostosowali.
#wojna #ukraina #rosja #usa
#wojna #ukraina #rosja #usa
moja pierwsza robótka ręczna ;3