Aktywne Wpisy

Maly_Jasio +178
#latarnikwyborczy #konfederacja
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka
Ale i tak szury nie będę na was głosował ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tylko opcja nr 2 lub 3 wchodzą w grę #polityka

Tywin_Lannister +571
Przez ośmiorniczki za 120 zł upadł poprzedni rząd, bo elektorat się #!$%@?ł.
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już
120 mln zł pałacowych szpagatów Morawieckiego elektorat i tak będzie miał w dupie.
120 mln zł (a to pewnie nie wszystko) to prawie 300 deweloperskich klitek. Jeżeli posiadasz jedną taką klitkę, to przez kilkanaście lat życia jesteś do przodu 2-3 koła każdego miesiąca, bo nie musisz brać kredytu - jeśli sobie nie życzysz. Jeżeli masz dwie-trzy takie klitki, to już

#wojna #ukraina #rosja #usa
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
rosja się odgraża, średnio 21 razy w miesiącu grozi atomem, przekroczeniem czerwonej linii którą ciągle przesuwa. Tym się różnią, i nie, nie boją się rosji tylko ją mądrze osłabiają.
I wg ciebie to oznacza strach? Bo jak dla mnie to po prostu rozsądek, którego ruskim brakuje
A tak wogóle to siemanko, skoro już wróciłeś
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bruuh: Szkoda, że te potężne Amerykańskie radary nie wykryły talibów w Afganistanie xD
@Grooveer: I z tego strachu od początku wojny wysyłają tam tysiące ton uzbrojenia miesięcznie, które mieli ruskich na mięcho i złom :D
@Grooveer: USA to nie jest 3 osoba, wiec po polsku nie pisze sie: '' USA sie bali'',
@bruuh tak tak oczywiście ciekawa teoria. Obserwowałem tag wtedy i śmiałem się ze wpisów wykopków, którzy zastanawiali się jaka będzie reakcja i odpowiedź Amerykanów na tą sytuację xD
@bruuh: Amerykański podatnik płacił za to przez 20 lat a talibowie przejęli władze pare dni po tym jak Amerykanie opuścili kraj. Widocznie ich radary nie były takie skuteczne i kilka celów pomineli.