Aktywne Wpisy
Wezwoguleicstont +16
Zaplanuj super weekend w górach z różową, wynajmij domek, różowa nakręca Cię jak #!$%@? od kilku dni na #!$%@? stulecia po czym dzisiaj pisze, że dostała okres i nici z #!$%@?. Wieczorem wyjazd. No #!$%@? i po #!$%@? to wszystko ( ͡° ʖ̯ ͡°) #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #zalesie
Odki +438
I cyk, babcia zgubiła dowód. ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Nie dziękujcie.
#wybory #bekazpisu #bekazkonfederacji
Nie dziękujcie.
#wybory #bekazpisu #bekazkonfederacji
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Posiedzisz tam 8 godzin i Ci to przemyją, posmarują jakąś maścią przeciwbakteryjną i odeślą po 10 minutach. Co prawda są to czynności, które sam możesz zrobić udając się do pobliskiej apteki, ale jak ktoś ma za dużo czasu oraz jest niezbyt ogarnięty to sobie może jechać.
Gratuluje umiejętności rozpoznania kto pracuje na sor, jakie ma stanowisko i specjalizacje. Mnie już na studiach wzięto za lekarza a bylem studentem. I tak nic nie przebije mówienia Doktorze do gości od przywozenie leków i środków higenicznych.
tak to wygladalo 16h po ukąszeniu zadna kątówka itp prawde mówiąc nawet nie myslalem że mnie dziabnął bo nie było czuć tylko po chwili jak go wypuscilem na dwór zaczął mnie szczypać palec