Aktywne Wpisy
SzubiDubiDu +50
Szukam brytolskich filmów do oglądania. Nie chodzi o samą produkcję brytyjską a ten ciężki brytolski klimat - brzydkie ulice, brzydkie mordy, szara pogoda i ciężki akcent, że bez napisów nic nie rozumiesz.
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Wszystko z 70s/80s/90s/2000s poproszę. Macie coś?
Do tej pory polecam:
1. Trainspotting (1996) - film pozornie o ćpunach ale w sumie to kinematografia o ludziach, którzy nie wiedzą co zrobić ze swoim życiem i ze soba "CZUS LAJF" i ciężki szkocki akcent
Endorfinek +272
Przyjechałem na SOR i nawet nie ma kolejki, żadnego pacjenta.
Lekarza z resztą też.
Lekarza z resztą też.
Kto normalny obchodzi miesięcznice czyjejś śmierci? Przez 13 lat. Co więcej, kto normalny obchodzi rocznice pogrzebu? Większość pewnie nie byłaby w stanie wskazać nawet dokładnej daty pochowania kogoś bliskiego. Kaczyński natomiast obchodzi MIESIĘCZNICE POGRZEBU brata. Wczoraj była 155. Czy to jest normalne?
Możnaby się śmiać ze stukniętego dziadzia, czy nawet współczuć mu jego stanu, gdyby nie fakt że ten kompletnie odklejony od rzeczywistości staruch rządzi tym krajem. Czołem biją przed nim najważniejsze osoby w państwie, na swoje pomylone miesięcznice pogrzebu ciągnie za sobą premiera RP, a telewizja publiczna zdaje z tego relacje.
Oczywiście za te akcje (łącznie ze "zwykłymi" miesięcznicami) płacimy my wszyscy. Setki tysięcy złotych.
Jarosław I Szalony.
#bekazpisu #tvpis #polityka
Przecież gdyby Lech żył to ten szaleniec znaczyłby mniej niż zero. Śmierć brata w Smoleńsku dosłownie spadła mu z nieba, gdyby nie ona to do dziś byłby co najwyżej niewiele znaczącym szeregowym posłem którego Lech "chował" aby nie robił siary.
A te miesięcznice to nic więcej jak teatrzyk dla starców.
@Jabby: osobiście myślę że to pokuta za to ze właśnie na Wawel go wysłał.
Tu chyba Maria Kaczyńska miała decydujące znaczenie. Potrafiła pozytywnie wpłynąć na Lecha. W końcu nawet Rydzykowi umiała się przeciwstawić do tego stopnia że ten nazwał ją "czarownicą".
@darino:
Pewnie koledzy z pracy Rajmunda. Dali chłopakom trochę kwitów, żeby ci ustawili się w polityce.
@Jabby A co do miesięcznic to widocznie one Polakom nie przeszkadzają bo jakichś większych protestów nie ma. To jest niesamowite, że społeczeństwo się zgadza i płaci za fanaberie jakiegoś szaleńca.
@smk666 Lech też był, poprostu nie daliśmy mu wystarczająco czasu i tragedii jakiejś żeby to pokazał.