Aktywne Wpisy

Xaynna +9
Ostatnio coraz częściej zaglądam tutaj jako przyszły psycholog, ponieważ sądzę że od społeczności "przegryw" możemy się sporo nauczyć.
Ale tez widzę w tej społeczności wiele toksyczności która wcale potrzebna nie jest. Rozumiem w pełni jak frustrujący może być świat ale wystarczy porzucić maskę nienawiści i spróbować szukać pozytywów.
Tak samo rozumiem jak frustrujące może być znalezienie bratniej duszy w tym świecie ale naprawdę, uwierzcie że może to być także bardzo proste. Wystarczy
Ale tez widzę w tej społeczności wiele toksyczności która wcale potrzebna nie jest. Rozumiem w pełni jak frustrujący może być świat ale wystarczy porzucić maskę nienawiści i spróbować szukać pozytywów.
Tak samo rozumiem jak frustrujące może być znalezienie bratniej duszy w tym świecie ale naprawdę, uwierzcie że może to być także bardzo proste. Wystarczy

bizzi0801 +53
xDDD
mama pamiętasz tego sebe?
jakiego?
no tego ze skarpy co tu u nas mieszkał i łeb do farby wsadzał
no jo co z nim?
chce nas zniszczyc
#danielmagical #patostreamy
mama pamiętasz tego sebe?
jakiego?
no tego ze skarpy co tu u nas mieszkał i łeb do farby wsadzał
no jo co z nim?
chce nas zniszczyc
#danielmagical #patostreamy

https://juniorzymmp.volleystation.com Pod tym linkiem z kolei można sobie posprawdzać szczegóły i statystyki.
Najważniejszy mecz to z kolei sprawa pomiędzy gospodarzami z Tomaszowa Mazowieckiego, a kolejną ekipą ze stolicy, czyli Metrem Warszawa. To spotkanie o 13:00, pewnie pod tym samym linkiem.
Z racji na to, że to są jedyne spotkania, które oglądam to nie podejmę się jakichś mocno przyszłościowych typów na temat poszczególnych nazwisk, ale na razie rzuca się w oczy, że Granieczny coś tam pograł w PlusLidze, a poza nim podoba mi się gra Rakowskiego i Horobetsa z JW i Ignacego Skrzydło z Woli. U Lizińczyka z kolei widzę duży potencjał fizyczny, ale na razie mało w tym wszystkim kontroli i mocy.
Tu jest link meczu finałowego. Trochę spóźniony jestem, ale oglądałem Prawdę Siatki