Aktywne Wpisy

MonazoPL +147
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: monazo-promocje-bankowe
Pobierz
Larsberg +635
Nic mnie tak nie bawi jak ludzie wyprzedzający na złamanie karku w drodze do kołchozu o 5 nad ranem.
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
Z------------e jeszcze szybciej to tych waszych obozów pracy xD
#polskiedrogi #prawojazdy #motoryzacja
źródło: temp_file1898330045946326761
Pobierz

- Tato, dlaczego ci ludzie nazywają cię rusofobem?
- Ha ha, nie synu, to nie są ludzie, to tylko ruscy!
( ͡º ͜ʖ͡º)
@jarpaw: nie lubię takich cip jak ty co tylko potrafią pisać, idź na front i ich n---------j w takim razie, wtedy będziesz zasługiwał na szacunek za to że jesteś człowiekiem czynu, który walczy za swoje przekonania.
Teraz jedynie zasługujesz na mele w ryj za bycie internetową prujdupą.
źródło: comment_LdlBMV7KRkINdJyB7cMZQgwsTzzZLb4p
Pobierz@wojmad: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
źródło: AZOV
Pobierznie zesraj się. każdy ma prawo wygłaszać swoje opinie na każdy temat na tym z------m portalu ze śmiesznymi obrazkami.
@Gammaman: xDDDD
kiedyś trochę nie rozumiałem jak babcia opowiadała, że najgorsze co w życiu widziała, to ruskie wojska, i to co się działo jak szli przez wieś... gwałcili, wydlubywali oczy, mordowali... a do niemców jakoś wydawało się miała sentyment wręcz pozytywny mimo, że zniszczeń tyle dokonali... zawsze wydawało mi się, że młode nowe pokolenie będzie stroniło od wojen, przecież lepiej robić interesy i żyć w spokoju.
no ale nie z ruskimi... wszystkie
@Barto_: właśnie wygłosiłem swoją, to OP się zesrał z nienawiści ;)