Wpis z mikrobloga

ile pijecie browarów dziennie? ja 6-10 browców, w weekendy to koło 18 dziennie, mój rekord 27 browarów w jeden dzień
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ConanLibrarian: Miałem kumplu na myśli fajki, energole, wóda, d---i legalne lub nie - cokolwiek w dużych bądź powtarzających sie dawkach / dniach.

Zluzuj porty i powiedz jakie p--o pijesz. Poważnie, wyluzuj i zmień ten agresywny ton.
  • Odpowiedz
Poczekasz w kolejeczce do specjalisty ekstra kilka miesięcy bo chlejus nie potrafi żyć ma trzeźwo

@Bad_Wolf: Czekaj, to on bedzie przedemną? Poza tym, jak już chodze, to tylko prywatnie.
  • Odpowiedz
I jeszcze słodzę cukrem albo miodem.

Wiem, zwyrol ze mnie i bogacz obnoszący się z majątkiem (że miód mam).

===EDIT===

...gryczany.
  • Odpowiedz
to że pijesz tyle nie czyni cię dusza towarzystwa tylko smutnym człowiekiem

Odpowiedz

@zbrodnia_i_kawa: Otóż to. Jestem smutny, ale nie okazuje tego przy innych. I umiem być dusza towarzyszka, jeśli mam przy sobie dobrych ludzi.
  • Odpowiedz
@ConanLibrarian: Okej, nie ważne. Podaj jakie p--o pijesz. Ja pije dopiero 1, ale toby też by sie sie jakieś przydało. Moze nie p--o, to jeśli taki jesteś na trzeźwo to ja podziękuje. Może rumianek z imbirem ()
  • Odpowiedz
alkoholizm nigdy nie jest optymalnym sposobem na życie

@zbrodnia_i_kawa: Masz racje i wiem o tym. Funkcjonuje normalnie, nikt nawet nie podejrzewa - radze sobie sam. Oczywiście nie pije w takich ilościach jak Op, bo mam Prace i inne sprawy, ale jest to możliwe. Każdy jest inny..

@ConanLibrarian Da sie normalnie i spokojnie porozmawiać? Da sie i koleżanka jest tego idealnym przykładem.
  • Odpowiedz
nie, kasa którą można byłoby przeznaczyć na twoje badania pójdzie na procedury ratowania takich ochlejmord

@Bad_Wolf: Rozumiem, ale to tylko twoje domysły. Nie wiemy, co sie z nim stanie i jak skończy. Nie skreślałbym go tak szybko.
  • Odpowiedz
, kasa którą można byłoby przeznaczyć na twoje badania pójdzie na procedury ratowania takich ochlejmord

@Bad_Wolf: Nie pojdzie pojdzie na #!$%@? przez ministra na respiratory,firmę jego brata,masaczki,robota dla całej rodziny,kontrakty......Chłopa wątroba jak i wszystkie oddziały w Polsce to są #!$%@? jakieś drobne ile pieniedzy wypływa #!$%@? wi gdzie ze składek zdrowotnych w tym kraju.PO drugie kasa z akcyzy alkoholowej jest właśnie na leczenie alkusów między innymi.
  • Odpowiedz
I do cholery nie wyrywaj słów z kontekstu

@Mr_3nKi_: Twój psychiatra wie o twoich atakach?

Zapytałem, czy chce medal i jakie p--o pije, bo p--o piwu nierówne.
Jeśli nie rozumiesz, to wróć do strugania marchewki.
  • Odpowiedz