Aktywne Wpisy

saintie +26
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jaki sens mają samochody tego typu, poza przedłużeniem przyrodzenia i zaleczeniem kompleksów właściciela? Nie, żebym się na siłę dopieprzał, ale mnie to zwyczajnie ciekawi.
Bo tak w skrócie to:
-nigdy nie widziałem, żeby ktoś cokolwiek wiózł na pace, przeważnie wożone jest powietrze,
-ograniczona widoczność, wszędzie kamery i czujniki, bo inaczej lipa,
-problemy z parkowaniem przez rozmiary (szerokość długość),
-duże spalanie, w mieście to wiadomo - duży silnik, a i w trasie też bo prześwit i średnio aerodynamiczna
Bo tak w skrócie to:
-nigdy nie widziałem, żeby ktoś cokolwiek wiózł na pace, przeważnie wożone jest powietrze,
-ograniczona widoczność, wszędzie kamery i czujniki, bo inaczej lipa,
-problemy z parkowaniem przez rozmiary (szerokość długość),
-duże spalanie, w mieście to wiadomo - duży silnik, a i w trasie też bo prześwit i średnio aerodynamiczna
źródło: ałto
Pobierz

Zluzuj porty i powiedz jakie p--o pijesz. Poważnie, wyluzuj i zmień ten agresywny ton.
@Mr_3nKi_: Jakie fajki? W pieprzu? Cukrze? Soli? Miodzie?
@Bad_Wolf: Czekaj, to on bedzie przedemną? Poza tym, jak już chodze, to tylko prywatnie.
@Mr_3nKi_: Z pewnością. Piszę o piwie, a ty o narkotykach.
Ja o pieprzu - a ty, że to fajki.
Nie wypiłeś aby wiele jak swoje możliwości?
@zbrodnia_i_kawa: Otóż to. Jestem smutny, ale nie okazuje tego przy innych. I umiem być dusza towarzyszka, jeśli mam przy sobie dobrych ludzi.
@Mr_3nKi_: nie, kasa którą można byłoby przeznaczyć na twoje badania pójdzie na procedury ratowania takich ochlejmord
przez to
@zbrodnia_i_kawa: Masz racje i wiem o tym. Funkcjonuje normalnie, nikt nawet nie podejrzewa - radze sobie sam. Oczywiście nie pije w takich ilościach jak Op, bo mam Prace i inne sprawy, ale jest to możliwe. Każdy jest inny..
@ConanLibrarian Da sie normalnie i spokojnie porozmawiać? Da sie i koleżanka jest tego idealnym przykładem.
@Bad_Wolf: Rozumiem, ale to tylko twoje domysły. Nie wiemy, co sie z nim stanie i jak skończy. Nie skreślałbym go tak szybko.
@Mr_3nKi_: to ty nie wiesz, bo ja jurto znowu na obiadku będę oglądał tych z olazy. Ich też byli tacy co
@Mr_3nKi_: nie, francuski piesek jestem( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Bad_Wolf: Nie pojdzie pojdzie na #!$%@? przez ministra na respiratory,firmę jego brata,masaczki,robota dla całej rodziny,kontrakty......Chłopa wątroba jak i wszystkie oddziały w Polsce to są #!$%@? jakieś drobne ile pieniedzy wypływa #!$%@? wi gdzie ze składek zdrowotnych w tym kraju.PO drugie kasa z akcyzy alkoholowej jest właśnie na leczenie alkusów między innymi.
@Mr_3nKi_: Z kim? Z tobą? Chyba nie...
@Mr_3nKi_: Nieważne. Pisz tak, jakbyś był Polakiem. Wykształconym.
Albo choć spróbuj.
@Mr_3nKi_: Twój psychiatra wie o twoich atakach?
Zapytałem, czy chce medal i jakie p--o pije, bo p--o piwu nierówne.
Jeśli nie rozumiesz, to wróć do strugania marchewki.