Aktywne Wpisy
Kagernak +255
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
WezelGordyjski +197
#marszniepodleglosci
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Podręcznikowa prowokacja.
Flaga LGBT, a dwa piętra niżej stanowisko kamerzysty na balkonie.
Przypadek, nie?
Oho, pięknie rusza kampania wyborcza. Próba zaszczucia ludzi i wyzywania wszystkich, którzy nie chcą głosować na Platformę, a na inną partię opozycyjną (Polska 2050, Konfederacja, Lewica, PSL). Wszyscy są ruskimi onucami, bo istnieje tylko jedyna słuszna droga xD
Będę mieć czyste sumienie, że nie poprę tej bandy dzbanów. Od 2005 roku ten kraj jest dzielony między dwa ugrupowania, które są jak pasożyt wyżerający ten kraj od środka. Oni żerują na naszych pieniądzach i robią wał za wałem, a wy skaczecie sobie do gardeł w ich interesie.
Najlepsze jest to, że jest tu cała farma trolli PO, a cisną po tym dzbanie Mateckim, że ma swoją. No ma, ale tu przydałby się mem ze spidermanem, bo ja widzę w takich sytuacjach dwie farmy trolli walczące ze sobą. Poza tym, Matecki działał tu jakoś w 2015 i chyba przeniósł się ze swoimi klakierami gdzie indziej, bo wykop w tej chwili to bastion platformy.
Nawet postkomuchy z SLD miały więcej rigczu od was. Przez 18 lat te dwa obozy zatruwają ten kraj jak najgorsza trucizna.
@Kopyto96: przypomnę tylko że a ich ukochana platforma była najbardziej proruskim ugupowaniem od czasów PRL
Banik na głównym czy multi?
i co teraz odpiszesz ze skryptu, bocie?
to co każdej skrytej konfoonucy jadącej tej tym samym schematem, po złe, pis zły tylko konfa nie rządził
za głupi jesteś aby się ukryć z poglądami.
Szczury wieją z tonącego statku.
Tam nie ma żadnego normalnego, każdy za uszami ma fundamentalizm, bucie brunatnym, czy jawne oszołomstwo religijne.
@Kopyto96: I jednak trafiłem, kolejne krypto konfoonuca.
Osobniki ktore wyzywaja konfederacje od onuc jednoczesnie glosujac na PiS PO albo Lewice to albo trolle albo zwykle durnie. Wszyscy przez lata polerowali gale putinowi a teraz nagle zmiana narracji i juz wszyscy swieci (a za plecami dalej interesy z rosja na grube miliardy).
Szkoda strzepic ryja.
Opozycja na wykopie praktycznie umarła. Kiedy widziałeś jakiś post z tuskiem na głównej? Bo za to konfederuskie g---o widzę codziennie.
Zostały głównie szury i pisowcy.
@Kopyto96: pis po jedno zło
to jak hasło wywoławcze kuca z konfoonucy
Za to bawi mnie ta ukryta agitacja za konfoonucami i krycie się z preferencjami wyborczymi.
Te udowadnianie, jak to PO i PIS są złe a konfa
Nie wiem z ktorej d--y wytrzasnales to okreslenie. Nie istnieje cos takiego.
@Kopyto96: XD No pewnie, za mało zamordyzmu mamy w rządzie, dolejmy tam jeszcze faszystów ;D Nic się nie stanie, Mirek!
@Bad_Wolf: niedzwiedzie to w lesie. Znowu okreslenie z d--y.
R---------a fakt ze jak ci wykazalem ze tylko konfederacja nie sprowadza naszego kraju do gospodarczej ruiny i nie pomaga tworzyc drugiego ZSRR to wyjezdzasz nagle z jakimis katooszolomami jakby to mialo jakies znaczenie wzgledem 20% inflacji i rosnacego zadluzenia idacego w biliardy zlotych.
Fajne masz priorytety. Gdyby ci ktos zgwalcil matke a drugi mial powieszony krzyz na szyi to bys
Zapytałem prosto, a już zaczyna się kluczenie.