Wpis z mikrobloga

Plan jest prosty: rossja wycofuje się z terenów Ukrainy, oddając im wszystkie zagrabione teraz i wcześniej ziemie, a następnie pozbywa się wszelkiej broni atomowej jaką posiada.

Będę to postował przez wszystkie 3 dni przez które rossja planuje zająć Ukrainę 6/3

#wojna #rosja #ukraina
Niebadzsmokiem - Plan jest prosty: rossja wycofuje się z terenów Ukrainy, oddając im ...

źródło: 9fc04221e867fcc2e324d1adf9a84d3f43690443083081574ed76e9d4d69df4e

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Niebadzsmokiem: sianie informacji, ze przekazywanie sprzetu broniacym sie skaluje konflikt, to nie propaganda. doinformuj sie czym jest propaganda. a sianie takich informacji jest tak samo bezsensowne jak twoj post.
  • Odpowiedz
@Niebadzsmokiem: należy przekazać jak najwięcej sprzętu Ukrainie pomóc tyle ile się da. kto zna rozkład jazdy temu nie trzeba powtarzać, kto jeszcze tego nie zrozumiał już nigdy nie zrozumie. Lepiej wpłacić na zbiórkę dla chłopaków na froncie.
  • Odpowiedz
sianie informacji, ze przekazywanie sprzetu broniacym sie skaluje konflikt, to nie propaganda.

@j0shva: ojoj, biedna rasija, zły zachód eskaluje konflikt dozbrajając napadnięte państwo przez co biedna rasija nie może robić co jej się podoba i jest zmuszona przez zły zachód do mordowania cywili oraz własnych obywateli wysyłając ich na bezsensowną wojnę napastniczą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Da Tawarisz, co wy tam ćpacie na tym Kremlu XDDD
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: i zluzuj p---e, bo chcesz z kogos idiote zrobic, a to ty schodzisz z dyskusji i w---------z kogos do worka z jakimis ruskimi agentami. odpocznij moze sobie od wykopu, bo ci gul za bardzo skacze typie
  • Odpowiedz
@NaczelnyWoody: mam nadzieje, ze chociaz bedziesz mial jaja odpisac, przeprosic mnie i przyznac sie do winy. napisalem jedynie, ze nie jest to propaganda, bo dzialania propagandowe wygladaja inaczej. zainsynuowales mi bycie ruskim agentem i piszesz, ze jestem idiota, bo uwazam, ze dozbrajanie ukrainy to eskalacja konfliktu. a nigdzie tego nie napisalem, ani nie potwierdzilem i tez jestem za wsparciem ukrainy. wiec zluzuj majty, bo na wykopie juz widzicie ruskich trolli,
  • Odpowiedz