Aktywne Wpisy
Tak czytam sobie stare wpisy i widzę że jest tutaj odwieczny problem z nazewnictwem tego oto przedmiotu.. #pytanie #problemypierwszegoswiata #ciekawostki
Jak nazywasz to urządzenie?
- kręcinożyk 21.6% (40)
- ostrzydziurka 25.4% (47)
- ołówkoskrobek 7.6% (14)
- strzygaczka 25.4% (47)
- ostrowirnik 20.0% (37)
kamilek123 +166
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#gry #atomicheart #steam #ukraina #wojna
@salad_fingers: A co, mieli wrzucić paprykarza? XD Czasem serio nie wierzę w ludzi.
@pasta_alla_carbonara: ale Ty wiesz, że taka puszka naprawdę istniała w latach 50. i nie jest to żadne nawiązanie polityczne?
W ogóle, Twitter nie jest dobrym źródłem informacji - dużo tam krzykaczy, propagandzistów i manipulatorów.
@error101: Oczywiście też dałeś się nabrać na tamten wpis z Twittera? Zagraj w grę i zabij najbliższą napotkaną świnię - się zdziwisz, że tamta Z podejrzanie przypomina rany XD
Też wykopki: "TA PUSZKA FARSZU MA ŻÓŁTE I NIEBIESKIE BARWY TO NA 200% CELOWY ZABIEG ABY WYŚMIAĆ UKRAIŃCÓW ZROBIONY PRZEZ ZŁYCH ROSJAN KŁIII"
I tak za każdym #!$%@? razem z wami. xD
Tak dla przypomnienia, flaga Ukrainy wygląda następująco. Także nie kwiczcie że ta puszka
Ja nigdy nic o onucach nie pisalem na tym portalu, ale jeżeli chodzi o to studio gamedevowe to są oni znani na scenie producenckiej jako zwolennicy napaści czy zbieracze danych dla FSB i to jest fakt, sori. I nie wiem czemu do mnie piszesz