Aktywne Wpisy

saintie +26
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jaki sens mają samochody tego typu, poza przedłużeniem przyrodzenia i zaleczeniem kompleksów właściciela? Nie, żebym się na siłę dopieprzał, ale mnie to zwyczajnie ciekawi.
Bo tak w skrócie to:
-nigdy nie widziałem, żeby ktoś cokolwiek wiózł na pace, przeważnie wożone jest powietrze,
-ograniczona widoczność, wszędzie kamery i czujniki, bo inaczej lipa,
-problemy z parkowaniem przez rozmiary (szerokość długość),
-duże spalanie, w mieście to wiadomo - duży silnik, a i w trasie też bo prześwit i średnio aerodynamiczna
Bo tak w skrócie to:
-nigdy nie widziałem, żeby ktoś cokolwiek wiózł na pace, przeważnie wożone jest powietrze,
-ograniczona widoczność, wszędzie kamery i czujniki, bo inaczej lipa,
-problemy z parkowaniem przez rozmiary (szerokość długość),
-duże spalanie, w mieście to wiadomo - duży silnik, a i w trasie też bo prześwit i średnio aerodynamiczna

źródło: ałto
Pobierz
#modelarstwo
źródło: temp_file.png6194054390089149649
Pobierz@przemoko90: naklejki od tamiya bo imo nie warto się w to ręcznie pierdzielić w tej skali /w 1:16 już warto/. Zimmerit miał od 6 do 10 mm grubości więc większość modeli ma go nawalone tak że ważyłby chyba realnie ze dwie tony na prawdziwym czołgu, a te naklejki są w miarę subtelne.
źródło: cover4
PobierzMost z czego robisz? Na cegły jest sporo patentów, styrodur, korek, odlewy gipsowe itp.
Ja mam tylko wrażenie, że ten wykop jakoś zubożał o użytkowników i posty na tagach czy mi
A co do wykopu to jest zwyczajnie martwy, mirko kuleje, a z głównej zrobił się pisowski ściek. Na razie czekam ale raczej nie będzie mi się tu chciało dłużej czegokolwiek prostować.
Tak myślałem, że styrodur, tak wdzięczny materiał, miły w obróbce.
@przemoko90: siedzę na reddicie. Ale nie postuję tam modelarstwa.