Aktywne Wpisy
ryszard-kulesza +246
Czy ja dobrze zauważyłem, że wykopki zbiorowo uznały, że coś tak powszechnego w naszej cywilizacji, jak posiadanie psa jako zwierzęcia domowego jest "lewackie"? xDDD
Jakieś brednie o "julkach", "psieckach" tak jakby tylko takie osoby posiadały psy, ogółem traktowanie psiarzy, jakby ich pupile były jakąś nowomodną fanaberią wymyśloną przez lewicę xD
#psy #bekazpodludzi #bekazwykopkow
Jakieś brednie o "julkach", "psieckach" tak jakby tylko takie osoby posiadały psy, ogółem traktowanie psiarzy, jakby ich pupile były jakąś nowomodną fanaberią wymyśloną przez lewicę xD
#psy #bekazpodludzi #bekazwykopkow
o__0 +269
#pokemongo
jedno z ważniejszych pytań czy masz na pierwszym charge ataku psystrike albo Shadow ball (legacy ataki)(jeśli psystrike to bym odpuścił z drugim atakiem, jak zaczniesz płacić pieniądze to wtedy można, jeśli Shadow ball to czytaj dalej). jeśli nie(albo Shadow ball) to czy przy następnym evencie za 3miesiace będziesz używać Elite charge TM? jeśli nie to jak na gracza F2P charge atak psychic ci wystarczy więc nie ma sensu imho.
wersja mega nie wiadomo kiedy będzie, a myślę że wielu czeka na nią, dlatego Niantic zrobi to gdzieś przy końcu.
@Polski-Polak-Siema-PL: Właśnie poprzez farmienie candies miałem na myśli wymianę rare candies :) 20 km chodzenia za jednego cukierka to imo słaby deal i wolałem sobie w ten sposób zdobywać mega energię do innych